???
нищосексуални![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не е болест. Нарича се асексуалност.![]()
Това е супер странно![]()
нищосексуални![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Сигурно е временно![]()
Странно ми се струва да не изпиташ сексуално влечение през целия си живот![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ПодкрепямПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
нарича се ЕМО или по точно глупакПървоначално написано от cvetemoe
![]()
Цвете Мое, Фройд нямаше да си изяде книгите, защото това, за което той говори няма нищо общо с това, което ти казваш.Първоначално написано от cvetemoe
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Да,на колко години си?
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Сега ще каже на 12 и вижте какво клане ще настъпи!Инъче,ако си да речем на 30 и още се чувстваш по този начин значи си асексуална.
![]()
ем ти момче ли сиПървоначално написано от cvetemoe
Абсолютно невъзможно.Биологически е вроден е във всяко животно инстинкта да се размножава.Ако някой нищо не го привлича сексуално=няма произвеждане на хормони=липса полови органи=уродливост или извънземно...![]()
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
По добре прочети това онова, преди да правиш такива смели изказвания. Това явление се нарича Асексуалност, рядко срещано е, но го има.Първоначално написано от LadY_AnonYmitY
Първоначално написано от cvetemoe
Преди да кажа компетентното си мнение за умствения ти капацитет, желая да спомена, че Зигмунд Фройд е постигнал много в сферата на психологията за разлика от тебе (едно нищо недоумяващо лапе). Така че не си мисли че си излязла умна като споменаваш името му в недообмислената си тема.
Като толкова много те интересува как се наричат тези хора хвани някои учебник, интернет ("google it"), енциклопедия и прочети.
П.П: Ако нямаш сексуално влечение към нищо върви на лекар, не ми пълни интернета с простотии.
Винаги очаквай неочакваното!
Я по-полека ... Момичето/момчето има проблем и пита..За това е направен тоя форум до колкото знам. Поне не е тема 'Бременна ли съм', 'Колко трябва да ми е дълъг', ' На 12 съм ама искам да съм на 20'. Вземи прочети в гугъл "Как да не съм пълния нърд" и после споделяй Компетентното си мнение за квото и да е.Първоначално написано от VforVendeta
За да не съм мноо off : асексуалност се нарича тва както казаха доста хора преди мен.
Интересна тема,но не мога да ти помогна...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не си намерил подходящият човек :P .Има време,ще се оправиш,спокейшанс![]()
![]()
Summer (h)