Цитирай Първоначално написано от VforVendeta
Цитирай Първоначално написано от cvetemoe
Искам да ви попитам как се нарича човек който не изпитва сексуално влечение нито към момичета, нито към момчета, нито към животни нито към нищо. Болест ли е това и как се нарича.

Например човек изпитваш сексуално влечение към другия пол и хетеросексуален, ако изпитва сексуално влечение към своя пол е хомосексуален, ако изпитва сексуално влечение към двата пола е бисексуален а как се нарича човек който не изпитва сексуално влечение нито към жени нито към мъже. Просто пълно базстрастие. Мерси

Абе ако Фройд беше жив сигурно щеше да си изяде книгите от яд, защото неговата теория са сексуалността като днижеща сила на човека, при мен не важи, ами хич. Така че Фройд да си има много здраве с теорията си.

Преди да кажа компетентното си мнение за умствения ти капацитет, желая да спомена, че Зигмунд Фройд е постигнал много в сферата на психологията за разлика от тебе (едно нищо недоумяващо лапе). Така че не си мисли че си излязла умна като споменаваш името му в недообмислената си тема.
Като толкова много те интересува как се наричат тези хора хвани някои учебник, интернет ("google it"), енциклопедия и прочети.

П.П: Ако нямаш сексуално влечение към нищо върви на лекар, не ми пълни интернета с простотии.
Я по-полека ... Момичето/момчето има проблем и пита..За това е направен тоя форум до колкото знам. Поне не е тема 'Бременна ли съм', 'Колко трябва да ми е дълъг', ' На 12 съм ама искам да съм на 20'. Вземи прочети в гугъл "Как да не съм пълния нърд" и после споделяй Компетентното си мнение за квото и да е.

За да не съм мноо off : асексуалност се нарича тва както казаха доста хора преди мен.