.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Не мога да си спра компютъра!

Компютърът ми не може да се спре през Shut Down? Давам му го и нищо. Трябва да извадя батерията и да го изключа от тока! Как да го спра този лаптоп??

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Windows Vista Home Basic? XP?

Re: Не мога да си спра компютъра!

Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Компютърът ми не може да се спре през Shut Down? Давам му го и нищо. Трябва да извадя батерията и да го изключа от тока! Как да го спра този лаптоп??
    Здравей "Dimana99". За пръв път чувам такова нещо, като "Трябва да извадя батерията и да го изключа от тока!" - Не се прави така!!!!!!!

Явно Windows-а си е тръгнал и от това е проблема с изключването... Най-добре го преинсталирай. А относно изключването в "екстремни" ситуации, като тази която обясни се постъпва по следния начин: Трябва да задържиш "Power" бутона на лаптопа (демек копчето от което го включваш) за около 5-6 секунди и компютъра ще се изгаси, въпреки че пак не му е много добре! Все пак е по добрия вариант от този с ваденето на батерията.

П.С. - Успех...

Абе и аз не мога да си изключа компютара. Само че моя забива на 'windows is shutting down' и до там.

Windows XP
    Знам, че не се дърпа от тока и след това да се вади батерията, но няма друг начин, просто не иска да се спре както трябва

Най-добре ще е да извикам някой да ми го прейнсталира май

Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Най-добре ще е да извикам някой да ми го прейнсталира май
    Може и да прочетеш следната тема: Щракни тук за да я видиш

Става на въпрос за почти същия проблем предполагам, като при теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си