- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Параноя
Абе по принцип се смятам за елементарно образована по сексуалните върпоси, ама понякога кат' ме фрасне параноята и откачам и започвам да си мисля глупости. Та... С'а ако примерно на някой (айде да не конкретизираме сега) съм му правила чекия, после си се прибера и си мия ръцете няколко пъти и евентуално след няколко часа реша да тръкна пържолата има ли вероятност, колкото и нищожна да е, да стане грешка?
п.п. Ни ми са е свършвал младежа в ръцете.
ама разбира се че може![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
омг не ???
![]()
Последно?
[quote="babity"]Последно?[/q]
последно твърдо НЕ !![]()
![]()
^"Това наистина си е параноя без причина." ...
Благодаря ви много!![]()
да бе и аз направа си чЕкията, отида измия си хуя рацете след седмица две по търкам "паржолата" на гаджето може ли е да е бременна ?!![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Просто няма как да стане![]()
Ами освен ако не ти се падне сперматозоид тип "Супермен" няма да имаш проблеми..![]()
За пръв път ми се случва да чуя "тръкна пържолата"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Ами освен ако не ти се падне сперматозоид тип "Супермен" няма да имаш проблеми..![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от babity
много грозен израз
![]()
Не се притеснявай, няма шанс да стане нещо.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
тръквала пържолата![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Добре де, разбрах!![]()
"да тръкна пържолата"
Мисля, че имаме победител.