.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Миграция на обица

Другата или по-другата седмица ще ходя да си слагам обица на лявата вежда,мисля го от цяла година,от болка и евентуален белег не ме е трах,тъй като желанието е по-голямо.Та искам да попитам в какво се изразява миграцията на обица и средно колко месеци (ако не се възпали) трае преди организма да я отхвърли,трябва ли ако започне миграцията да се премахне?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Миграция почти винаги има. При нея кожата намялява, появява се червенина.. Много зависи от организма, при някои още на 2рия месец мигрира, на някои след няколко години, и рядко - никога. Ако маалко ти намалее кожата, обаче няма червенина - спокойно не мигрира, само се намества. И е хубаво да се махне, когато започне да мигрира, за не се скъса. И все пак поразгледай тук, има мноого инфо - piercing-bg.com

Благодаря ти много.Сега ще прегледам.
    А иначе мога ли да се продупча на същото място когато недай се боже се наложи да я махна и след колко време трябва да е (в смсиъл при всеки е различно,просто за някавки признаци,че кожата е "готова" отново да понесе)
    LastFM

Няма защо.
    Ами мисля, че може, но след няколко месеца, ако е съвсем на същото.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    какво значи миграция на кожата

Мега фен Аватара на ameli
    да, как мигрира обица
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ники,благодаря отново

По принцип кожата изтънява след време с цел отхвърлянето й,поради това трябва да се махне докато заздравее иначе може да се скъса ,плюс това зависи как се грижиш за нея,може да изкара и дни и години.
    Миграция-местене.

Отивам да седупа стискайте палци да ми пасне,че много се притеснявам
    LastFM

Цитирай Първоначално написано от shell
    какво значи миграция на кожата
    това е когато кожата на мястото където е сложена обицата постепенно изтънява и накрая се къса, затова е по-добре при забелязване на миграция обицата да се свали преди да се е скъсала и да остане кофти белег.
    Към авторката: миграцията е индивидуално нещо. Имам приятел, на който му издържа 2 месеца, имам и приятелка която си ходи с нея вече година и повече. При евентуално мигриране на обицата пак можеш да се пробиеш, стига мястото да е зарастнало преди това
    Fuck you You fucking Fuckers

Супер фен Аватара на brokeninside13
    боже........миграция тва опасно ли е ако не се земат мерки?

Еми опасно е за тва, че ако не се махне обецата може да се скъса да стане гаден белег...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мойта на пъпа мигрира малко в дясно и спря хаха и така си остана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си