.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Мега фен
    Град
    <3

Момичетата = ?

Не съм сигурна че темата е за тук...извинявам се ако е така

Въпроса ми е по-скоро към момчетата,но не пречи да отговарят и момичета...както и да е.
    Не ви ли дразнят момичетата, които се държат като простачки? Които псуват повече и от момчетата,държат се агресивно,надуто и и...без никакво възпитание...не говоря за мъжкараните,а за надутите с просташки манталитет... На мен лично ми изглежда супер грозно едно момиче да псува или да се напива като свиня...Да не говорим за момичешките скарвания така да го кажем... О.о В даскало като видя например две момичета да се карат (понеже е често срещано) и обиждат с какви ли не думички направо смешно ми става...даже не смешно еми е за съжаление...да показваш толкова простотия...и да си момиче...И даже не умеят и да се защитават нормално еми именно с псувни...Тва че някой изразява мнението си за теб макар и отрицателно не означава че е всички онези обидни думички, с които гореспоменатите госпожици се обиждат...
    Всичко тва е даже отчайващо...разбирам че не е само при момичетата,но е наистина грозно...
    Какво мислите вие по темата?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

това е просто за да са в центъра на внимание .. понеже са кухи лейки си мислят, че по този начин са модерни ..

Голям фен Аватара на RaZzer

Re: Момичетата = ?

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    На мен лично ми изглежда супер грозно едно момиче да псува или да се напива като свиня...
    И на мен...
    А относно този тип момичета, за който ти говориш - едва ли някой ще изрази положително мнение. То това поведение не отива и на момче, а за момиче - направо е отвратително!

Мега фен
    Град
    <3
    Еми да ама това е отвратително...после защо има теми "момичетата/жените са кучки,еднакви" и не знам си какви още...че нямало свестни,.....говорят общо за всички...а вярвам че има и свесни както момичета така и момчета...
    Даже ми е странно някой да ми каже някой че съм жена... Аз съм си дете ^_^ (така се чувствам ^^) Но като ти каже някой "абе вие момичета...." (отново общо казано) и вече губиш желание да разбереш кво е искал да каже понеже ти става ясно че човека който го казва се води от очакваното за едно момиче...
    Не се обиждам от такива масови изказвания,но просто е трагично.
    ^
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Тва са момичета дето искат да се докажат,защото нямат самочувствие!
    За тях да се направиш на важна,да убидиш някой и да му земеш акъла е геройство! Знам и защо е така.Защото там където другите успяват,те не могат!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Добро утро.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Еми да ама това е отвратително...после защо има теми "момичетата/жените са кучки,еднакви" и не знам си какви още...че нямало свестни,.....говорят общо за всички...а вярвам че има и свесни както момичета така и момчета...
    Даже ми е странно някой да ми каже някой че съм жена... Аз съм си дете ^_^ (така се чувствам ^^) Но като ти каже някой "абе вие момичета...." (отново общо казано) и вече губиш желание да разбереш кво е искал да каже понеже ти става ясно че човека който го казва се води от очакваното за едно момиче...
    Не се обиждам от такива масови изказвания,но просто е трагично.
    ^
    Това с общите изказвания е друга тема, но понеже ми е любима - не мога да не я зачекна... Супер глупост е да се поставят група хора под общ знаменател...

Мега фен Аватара на babity
    Т'ва за мен са абсолютно двойни стандарти. С какво една псувня става по - красива и приятна за ухото, изказана от устата на мъж? Или пък един пиян мъж, който се прибира и пребива к'вото му се изпречи на пътя е по - добра гледка от пияна жена? Абсолютно двойни стандарти и нищо повече! Такива неща не са грозни правени само от единия пол, те са грозни по принцип и не бива да ги има...

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Познато..
    В моето даскало е така постоянно.. Някакви пикли само се правят на кой съм аз.. Дори си викат ''Оу, кучко/курво'', но не да се обиждат ами просто така си се викат
    Големи образи са някои, особено като мине някой батко от горните класове.. тогава са направо за вбокса
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    айде айде в моето даскало миналата година 2 не само,че се псуваха ами се и сбиха инъче съм съгласна с авторката,ама хората са гадни и тъпи и колкото и да им се говори няма да се променят
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ооо,ама то се свиква с тези ..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Момчетата не са по-различни, просто е по-разбираемо и приемливо да го правят при положение, че за "Здравей" се наричат копеле, дори. А кокретно за такъв тип хора мога да кажа, че го правят от комплекс, няма с какво друго да се защитят, мислят, че така изпъкват и после всички им се възхищават "как са успели да направят някой за 2 ст.". Лошото е в това, че е точно обратното, но не го осъзнават. И искам да кажа, че напиването няма нищо общо с това просташко държание. Всеки има право да пие, когато поиска и да се забавлява, както му харесва. Не мисля, че пиенето може да се нарече просташка постъпка.

Голям фен Аватара на Aicken
    Аз съм си дете ^_^
    ^[/b]

абе ти си дете ама .................................................. ...................................
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    ВаРнАаАа
    Мен пък не ме дразнят.. не псувам особено много честно казано, само когато някой ме изкара извън релси, но момичетата около мен не ме дразнят въобще ако псуват. Просто някак си не ги забелязвам.

Естествено че има разлика между МОМЧЕТА и МОМИЧЕТА в случая....момчетата са по-грубите и по-лошите и е много по-приятна гледката на момче с бутилка бира отколкото на момиче с цигара....В последно време направо се ужасявам да виждам по улиците ''момичета'' облечени като пруститутки крещят , викат, псуват ...и знаете ли,най-лошото е че няма кой да им каже че са ГРОЗНА ГЛЕДКА ....няма кой да ги свали на земята .... Няма ли кой да ги възпитава ?!?!?!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Тва са момичета дето искат да се докажат,защото нямат самочувствие!
    За тях да се направиш на важна,да убидиш някой и да му земеш акъла е геройство! Знам и защо е така.Защото там където другите успяват,те не могат!
    съгласна на 100 %

Супер фен Аватара на kindergarden

Re: Момичетата = ?

Не съм сигурна че темата е за тук...извинявам се ако е така

Въпроса ми е по-скоро към момчетата,но не пречи да отговарят и момичета...както и да е.
    Не ви ли дразнят момичетата, които се държат като простачки? Които псуват повече и от момчетата,държат се агресивно,надуто и и...без никакво възпитание...не говоря за мъжкараните,а за надутите с просташки манталитет... На мен лично ми изглежда супер грозно едно момиче да псува или да се напива като свиня...Да не говорим за момичешките скарвания така да го кажем... О.о В даскало като видя например две момичета да се карат (понеже е често срещано) и обиждат с какви ли не думички направо смешно ми става...даже не смешно еми е за съжаление...да показваш толкова простотия...и да си момиче...И даже не умеят и да се защитават нормално еми именно с псувни...Тва че някой изразява мнението си за теб макар и отрицателно не означава че е всички онези обидни думички, с които гореспоменатите госпожици се обиждат...
    Всичко тва е даже отчайващо...разбирам че не е само при момичетата,но е наистина грозно...
    Какво мислите вие по темата?
    няма как да ме дразнят...и аз често псувам а обидите са и без да се караме

Естествено че ме дразнят

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да,попринцип ме дразнят всички хора които прекаляват с псуването.То бива да изпсуваш веднъж,човешко е ама има хора които са направо противни и е много грозно отстрани.Направо ми идва да

принципно ако знаеш какво искаш,какво имаш какво означават хората около теб,ако можеш да преценяш кой е стока и кой не е стока.. ня попадаш в такива ситуации а още по малко да се стига до псувни. Има много начини за разрешаване на проблема най-важният от който е разговор.. Само с един точен разговор между нормални хората могат да се орпавят нещата. Това че момичетата в днешно време се кефят да се праат на някви звезди , да се надуват ала бала си е тяхен проблем . Супер смешно е според мен .. смешно и детско. .Само хора който не са осъзнали още за кво ста въпрос в живота ги праят тея простоии . Летят високо.. но рано или късно падат ..

Мега фен
    Град
    <3
    хъм...видях коментари от сорта на "правят се на такива за да са "готини"" или нещо такова... Аз пък си мисля...т.е. съм почти убедена,че изобщо не се правят...те просто са си такива...за съжаление.
    4XCOKИ

Град
    Варна
    аз пък много се дразня като почнат да показват средни пръстове

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми аз съм съгласна с авторката.. тъпо е грозно е ... Но има и един друг проблем ... какво правим като те самите нямат нищо в главите, за да го осъзнаят? Седим и им гледаме сеира .. Оправия няма ..

ами съгласна съм с твоето мнение... изключително е зле да се представят в такава светлива, това говори само и единствено лошо за тях..
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    аз пък много се дразня като почнат да показват средни пръстове
    Що бе,много са печени!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си