- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какжо да правя
харесвам наи добрата си приятелка и на скоро и го казах докато си имаше приятел но скъсаха и сега всеки дан ми звани да излизаме докато варим постоянно ме хва6та за рака прегра6та ме целужа ме по врата от време на време постоян но се закача .... незнам ако е целуна дали ще е грешка защото не искам да се карам с нея а незнам какво иска защото постоян но ми говори за бившия си и че ас трябвало да си намеря приятелка ?
FESHION
може да ти намеква нещо.
и повярвай, тези целувки по врата не са случайни.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
дам може само да ти намеква,защото я е страх да направи първата крачка и да ти призна чувствата си,защото си мисли, че ще си развалите приятелството,поговори с нея и успехПървоначално написано от Snickers
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Честно казано няма да е зле пак да и кажеш,че я харесваш!Първоначално написано от melmak
Това може да са намеци.
И се приготви една кофа потребители,да ти напомнят за часовете по български!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Какво чакаш?! Целуни я - ако не ти отвърне (което спроед мен е нереално) - ти не си виновен, че тя ти дава надежди с тези целувки по врата, прегръдки и т.н.![]()
Определено са някакви намеци..
Давай смело и им кажи, целуни я и се дръж г/д както сега тя с теб..
Успехи брато!!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Е момче какво чакаш още....то бива мотане и изчакване, ама ти минаваш всякакви граници.
Айде действай, щото скоро ще се откаже и от теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ебати. :Д
Налазвай я смело.
Няма да ти се сърди. :Р
барай смело!
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
иска да е с тебе![]()
Действай! Ако не те харесваше нямаше да те хваща за ръка и да те целува, пък и от опит глава не боли! :P
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
И айде да се научиш да пишеш,а? Аман от неграмотници!!!
п.с. Да, аз бях първата от кофата с потребители, които ще му се карат за правописа!![]()
по държанието и може да се съди,че и тя те харесва...действай докато е време![]()
мерси за отговоеите
FESHION
най-голямата грешка на нас момчетата - не, че правим нещо , а че понякога не правим нищо . Тъй че действай на момента ...
Действай бе момче.Ти луд ли си?Тя разбира,че я харесваш след което къса с приятеля си и започва да отделя време за теб,да те държи за ръка и да те целува.Това си е чисто предлагане.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Давай смело ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Под "да си намериш приятелна" ясно манеква че иска да е с теб![]()
за жалост нищо не стана мерси все пак за мненията
FESHION
не пишя с бг букви
FESHION
защо нищо не е станало бе авторе?Първоначално написано от melmak
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Или се е изложил или го е отрязалаПървоначално написано от Hilary_
![]()
точно за това ми стана интересно ... ??Първоначално написано от Sh@d0w
![]()