- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какжо да правя
когато най-добрият ми приятел ми каза че ме харесва се чувствааах супер зле,супер преебана и предадена... Мислех си че аз съм го имала като толкова скъп човек /приятел/ и той изведнъж ми заявява това...вече не сме си никви като се видим се поздавяваме и това е
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
emi moqta rabota stana 4e tq mi kaza 4e me ima kato brat i zatova se e darjala taka s mene ..a kato i kazah 4e po dobre za malko vreme da ne se vijdame za6toto imam 4uvstva kam neq tq se razreva i ot togava ne mi e zvanqla a tova stana neska![]()
FESHION
Е, какво още чакаш, да стане пред теб с отворена уста? Явно момичето те харесва...Първоначално написано от melmak
![]()
Е не е точно така... Може да го прави, защото има нуждата да го прави, но не и защото изпитва такива чувства към него. И все пак е възможно и наистина да си пада по теб. Малко напред дай. Не я целувай веднага, но започни да й отговаряш на закачките и проследи реакциите й.![]()
.. кофтиииПървоначално написано от melmak
![]()
Ми погледни го от добрата страна ... поне вече няма да се чудиш ...
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
дам така си е
FESHION
Точто така Иве,трябва винаги да гледаш от положителната страна на нещата.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Оффтопик:
Now playing-AFI - Love Like Winter.mp3 поздрав алл![]()
Оакал си се...
И тя те е пуснала по пързалката.
Живи и здрави. Радко мерси![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Емии почти никой "само приятели" не се хващат за ръцете, когато ходят по улиците и не се целуват по вратовете, така че целуни я.![]()
преклюихме вси4ки заимотношения по междуси като излизаме в компанията дори не си говорим но май така е по добре
FESHION
Ееее това и на мен ми се е случвало и до ден днешен ме е яд! Не прпилявайте приятелството си просто защото сега ви е трудно да се върнете в старото положение! Нали сте били добри приятели? Ей така ще захвърлите приятелството си на вятъра ли? Хайде бе хора, много лесно се предавате значиПървоначално написано от melmak
Яд ме е на вас
Аз се борих за приятелството си и си го запазих и все още сме приятели с момчето! И вие можете
![]()
Е тва е мега тъпо .... моя най-добър фр от както се запознахме е луд по мен ... от 3 години се познаваме не е пипал момичеПървоначално написано от melmak
но .,,, съм му казала че немога да имам нищо с него ... и той го знае ... в момента сме адски близки ии тва че ме има не само за приаелка ами и ме харесва то непречи ... готов е на вс за мен ии нещата са екстра ... така че ... говори с нея и не си разваляите приателството
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Според мен и тя май не е много наясно какво иска... Чувства те като брат обаче тие неща, които прави с хващането за ръце и целувките по врата не са много братски... Аз също имам момче, което чувствам като брат и с което сме адски близки, но никога не сме стигали чак до такава близост... Целувка по бузката за "здрасти" и "чао", прогръдка и до там... Така че според мен тя също те харесва, но нещо я е объркало... Може би скорошната раздяла с бившия, знам ли... И все пак много гадно се е получило, че не си говорите вече, а сте в една компания... Ако сте имали здраво и истинско приятелство не трябва така да оставяте нещата и да се предавате - трябва да се постараете да го запазите...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Явно не сте били истински приятели, не знам. Как така, това може да ви развали приятелството? И на мен моя най-добър приятел ми каза, че ме харесва преди година, може би беше, но нищо не се промени. Той беше същия, подкрепяше ме, даваше съвети и още го прави. И да, все още има чувства към мен, но това не пречи на приятелството ни. Опитай се да оправиш нещата, говорете.Първоначално написано от melmak
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ве4е си говорим преодолях болката
FESHION
Дано и тя да те харесва.Както изглежда дава признаци,че не е безразлична..Действай,при вупрос че знае че я харесваш,направо те предизвиква.......
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Браво.Първоначално написано от melmak
Ако беше прочела предишните две страници,щеше да видиш че поста ти е практически ненужен вече.Цялата работа си имаше начало,развръзка и хепи енд донякъдеПървоначално написано от peteto_love
![]()