.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    когато най-добрият ми приятел ми каза че ме харесва се чувствааах супер зле,супер преебана и предадена... Мислех си че аз съм го имала като толкова скъп човек /приятел/ и той изведнъж ми заявява това...вече не сме си никви като се видим се поздавяваме и това е
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Град
    bergas
    emi moqta rabota stana 4e tq mi kaza 4e me ima kato brat i zatova se e darjala taka s mene ..a kato i kazah 4e po dobre za malko vreme da ne se vijdame za6toto imam 4uvstva kam neq tq se razreva i ot togava ne mi e zvanqla a tova stana neska
    FESHION

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp

Re: незнам какжо да правя

Цитирай Първоначално написано от melmak
    всеки дан ми звани да излизаме докато варим постоянно ме хва6та за рака прегра6та ме целужа ме по врата от време на време постоян но се закача ....
    Е, какво още чакаш, да стане пред теб с отворена уста? Явно момичето те харесва...

Цитирай Първоначално написано от Snickers
    може да ти намеква нещо.
    и повярвай, тези целувки по врата не са случайни.
    + 1

Е не е точно така... Може да го прави, защото има нуждата да го прави, но не и защото изпитва такива чувства към него. И все пак е възможно и наистина да си пада по теб. Малко напред дай. Не я целувай веднага, но започни да й отговаряш на закачките и проследи реакциите й.

Мега фен Аватара на Hilary_
    emi moqta rabota stana 4e tq mi kaza 4e me ima kato brat i zatova se e darjala taka s mene ..a kato i kazah 4e po dobre za malko vreme da ne se vijdame za6toto imam 4uvstva kam neq tq se razreva i ot togava ne mi e zvanqla a tova stana neska
    .. кофтиии Ми погледни го от добрата страна ... поне вече няма да се чудиш ...

Град
    bergas
    дам така си е
    FESHION

Супер фен Аватара на Amateur
    Не мислиш ли че ти прави намеци?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. кофтиии Ми погледни го от добрата страна ... поне вече няма да се чудиш ...
    Точто така Иве,трябва винаги да гледаш от положителната страна на нещата.

Оффтопик:
    Now playing-AFI - Love Like Winter.mp3 поздрав алл

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оакал си се...

И тя те е пуснала по пързалката.

Живи и здрави. Радко мерси

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Целуни я,явно и тя те харесва.

Емии почти никой "само приятели" не се хващат за ръцете, когато ходят по улиците и не се целуват по вратовете, така че целуни я.

Град
    bergas
    преклюихме вси4ки заимотношения по междуси като излизаме в компанията дори не си говорим но май така е по добре
    FESHION

Град
    ВаРнАаАа
    преклюихме вси4ки заимотношения по междуси като излизаме в компанията дори не си говорим но май така е по добре
    Ееее това и на мен ми се е случвало и до ден днешен ме е яд! Не прпилявайте приятелството си просто защото сега ви е трудно да се върнете в старото положение! Нали сте били добри приятели? Ей така ще захвърлите приятелството си на вятъра ли? Хайде бе хора, много лесно се предавате значи Яд ме е на вас Аз се борих за приятелството си и си го запазих и все още сме приятели с момчето! И вие можете

Е тва е мега тъпо .... моя най-добър фр от както се запознахме е луд по мен ... от 3 години се познаваме не е пипал момиче но .,,, съм му казала че немога да имам нищо с него ... и той го знае ... в момента сме адски близки ии тва че ме има не само за приаелка ами и ме харесва то непречи ... готов е на вс за мен ии нещата са екстра ... така че ... говори с нея и не си разваляите приателството
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    по държанието и може да се съди,че и тя те харесва...действай докато е време

и аз съм на това мнение

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Според мен и тя май не е много наясно какво иска... Чувства те като брат обаче тие неща, които прави с хващането за ръце и целувките по врата не са много братски... Аз също имам момче, което чувствам като брат и с което сме адски близки, но никога не сме стигали чак до такава близост... Целувка по бузката за "здрасти" и "чао", прогръдка и до там... Така че според мен тя също те харесва, но нещо я е объркало... Може би скорошната раздяла с бившия, знам ли... И все пак много гадно се е получило, че не си говорите вече, а сте в една компания... Ако сте имали здраво и истинско приятелство не трябва така да оставяте нещата и да се предавате - трябва да се постараете да го запазите...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Явно не сте били истински приятели, не знам. Как така, това може да ви развали приятелството? И на мен моя най-добър приятел ми каза, че ме харесва преди година, може би беше, но нищо не се промени. Той беше същия, подкрепяше ме, даваше съвети и още го прави. И да, все още има чувства към мен, но това не пречи на приятелството ни. Опитай се да оправиш нещата, говорете.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    bergas
    ве4е си говорим преодолях болката
    FESHION

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Дано и тя да те харесва.Както изглежда дава признаци,че не е безразлична..Действай,при вупрос че знае че я харесваш,направо те предизвиква.......
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    ве4е си говорим преодолях болката
    Браво.

Цитирай Първоначално написано от peteto_love
    Дано и тя да те харесва.Както изглежда дава признаци,че не е безразлична..Действай,при вупрос че знае че я харесваш,направо те предизвиква.......
    Ако беше прочела предишните две страници,щеше да видиш че поста ти е практически ненужен вече.Цялата работа си имаше начало,развръзка и хепи енд донякъде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си