- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Аниме тема
Здравейте! Това е тема в която могат да пишат аниме-феновете видях, че няма такава и реших да създам тема в която да изявим не само кои са ни лбимите анимета но и да коментираме другите... Нека аз започна: На мен например любимите ми анимета са: Vampire Knight, Claymore, Death Note...
А на вас?
ама има такава тема, бе хорааааа![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Като пишеш в нея ще стане.
Харесвам анимета, ама тия теми вече идват в повече.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Death Note с двете ръце. Страшно много ми хареса като сюжет, а също и графиката ми допадна..След него изгледах Еlfen Lied, но не ми хареса особено... та любимо определено ми е Death Note
Death Note след 26 епизод ми стана супер тъпо.Края беше яко предвидим.По темата доста са ми любими.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
манга е шибаноПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
Тук си в грешка,мой човек.Първоначално написано от DeagleDoubleD
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
от тези,които каза съм гледала claymore (много готин съжет и страхотно аниме) и vampire knight (едно от любимите ми анимета) а death note започнах да го гледам но нещо не ми хареса.Та по въпроса с vampire knight някой да знае дали ще има 3 сезон щото свърши много тъпо "зеро-някой ден ще дойда и ще те убия.Първоначално написано от lastdaywithme
"юки-"ще чакам с нетърпение" или нещо от тоя род ????????
Не мога да повярвам ,че има тема за анимета и чак сега я виждам![]()
Обожавам анимета <3
Иначе от изброените всички съм ги гледала, отностно Vampire Knight , 1вия сезон много ми хареса ,но 2рия нещо много се излигавиха и дано не направят същата грешка в следващия сезон.
Death Note вече остаря леко а и от самото начало не ми хареса толкова много,има къде-къде по-хубави мистерии и логически от него. (:
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Краят му си беше добре. Не знам какво повече искате да дадат - как си правят бебета вампири?!
Тъпата Юки се чуди 20 епизода кой да избере, в крайна сметкия избра якия (горкия, сигурно му е тежко с таз овчица), Зеро се оттърва .. и това е![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Death Note, Naruto, Bleach и One piece, макар че от него съм гледал само 20 епизода.![]()
Именно това ме изнерви.Не съм казала нищо за края на самото аниме , говорих за бавното развиване на действията.Плюс това ,краят ми се струва доста отворен,да се надяваме ,че ще има 3ти сезон.Не,всъщност..Срамота ще е ,ако няма 3ти сезон.Първоначално написано от Romance
faststep ти бая си нападнал on-going-ите..
Някой гледал ли е Zero No Tsukaima или Kaze No Stigma?
Last.FM
Може да гледаш и двете![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
До момента само Vampire Knight.![]()
Гледала съм ги.Само не съм изгледала 3тия сезон на ZnT (:Първоначално написано от Romance
Питам , защото много рядко оценявам анимета с 10/10 .. ама много рядко,
апък Kaze No Stigma направо ми влезна под кожата и когато споделих рейт-а си и и мнението си с приятели гледащи анимета,ме помислиха за луда.До сега съм изгледала 200+ анимета а само на 2 съм дала 10/10 х.х
Какво мислите за аниметата..
Така като гледам , хората пишещи тук не са точно аниме фенове..
или поне не толкова запалени ..
Last.FM
Death Note си е истината... Главоблъскания колкото искаш
.. е края беше леко предвидим, но...
![]()
аз пък отнякъде чух ,че японците вече са направили третия сезон,но не го пускат извън японияПървоначално написано от stup1fy
![]()
аз съм гледала znt и трите сезона,honey x honey drops ova 1 and 2,naruto,naruto shippuuden,shugo chara,kaze no stigma,claymore,mermaid melody pichi pichi pitch,karin,kamichama karin,rosario to vampire,special a,this ugly yet beautiful world,ouran high school host club,I love my sister,Inuyasha +всичките 4 филма,pretear,bokura ga ita,itazura na kiss или поне за тях се сещам сегаПървоначално написано от stup1fy
И като споменах Inuyasha тези 167 епизода ми дойдоха много,но филмчетата са жестоки особено 4 :P аз давам на 3 анимета 10/10
а почти всички други са 9/10
Нищо такова не съм чула и леко се съмнявам да е истина,защото не може да направят 3тия сезон толкова бързо .. Нямаме друг избор,освен да чакаме.А докато чакаме,можем да изгледаме много други хубави анимета (: Аз не съм от тоя тип дето седят и си чакат един епизод на наруто цяла седмица,не мога без да разнообразя (:Първоначално написано от soni4kuu
Last.FM
Е,браво.Това наистина е похвално!
Гледаш анимета с доста добър сюжет (:
http://myanimelist.net/animelist/ralcheto Това са аниметата,които съм изгледала за 2009год.
Какво мислиш за Kaze No Stigma?
Last.FM
ми мене и сюжета и самото аниме като направа ми харесаха.Много се радвах накрая с аяно и казума обаче аяно е малкооо тъпа ... особено като падна в локвата на последния епизод иначе ми е едно от любимите анимета
Иначе по аниметата ,които си гледал/а ти препоръчвам да гледаш Toradora! ще ти хареса,99% съм сигурна! (:
Забавно,любовна историика,абе с кеф си го изгледах и въобще не усетих кога свършиха епизодите (:
Last.FM
Аяно не е тъпа. Юки от ВК е тъпа
http://myanimelist.net/profile/Romance
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again