.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Скьсан или не

накратко -- правихме секс сложихме кондом след известно време свьрших сменихме го след около 1 4ас погледнах и ми се стори 4е е скьсан вьв втория не сьм свьршвал след това го напьлних с вода и не пропускаше вьзможно ли е да ми се е сторило и има ли опастност да е станал гаф

Чакай са , кой си напълнил и не е протекъл

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Като не е протекъл как мислиш че е скъсан и как в такъв случай ще стане гаф?!Освен ако не си и предал телаптично сперматозоидите понеже каза ,че не си свършвал!
    ами стори ми се 4е стьр4и месо извьн кондома сяка6 е скьсан но дупката тря да е била доста големи4ка а после не пропуска6е знам ли пр леко сьм се притеснил и нз дали е основателно или не в уж скьсания не сьм се то4ил дори и да е бил скьсан проблем ли е 6от ве4е бях свьршвал и не6то да е останало дори и след едно4асовото клатене с уж скьсания : /

Град
    Kozlodui

доре ае кажете сторило ми се е 4е е скьсан ако е бил има ли опастност ....

теб лошо ли ти е ? Сам каза, че като си го напълнил с вода не е пропускал. КАК ПОДЯВОЛИТЕ ЩЕ ИМА ОПАСНОСТ ТОГАВА ? Като те е страх толкова не прави секс и готово ...

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Кво месо стърчи бе човек.....
    и аз това се питам..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от nepoznatttt
    доре ае кажете сторило ми се е 4е е скьсан ако е бил има ли опастност ....
    Ти или си идиот или се правиш на такъв.След като си се убедил че не е скъсан след това какво още искаш да ти кажем ние и откъде забога реши че ние можем да знаем.

Няма опасност пич, нали не си свършвал.

добре хипотети4но ако е бил скьсан при тези обстоятелства има ли 6ибана опасност пр кажете 4е неква скапана параноя ме е налегнала и нз а относно месата имах предвид кожата която покрива глави4ката XD

Град
    ВаРнАаАа
    Няма бе човеко!!НЯМА ОПАСТНОСТ!!! ДИШАЙ!

Просто няма как да е станал гаф

Да, станал е гаф. Въпреки че презервативът е проверен с такава течност с нисък вискозитет като водата, приятелката ти е бременна. Лошо хапчета няма да и помогнат. Честито, вече си баща! Отивай да мислиш кви дрешки ще купуваш на малкия, а не да пиравиш такива малоумни теми...

омг ае стига бе пи4 мн ли ти е сме6но ... притеснението си е притеснение тря ли да злобее6 ...

Да злобея? Ами какво да правя, да задавам тъпи въпроси, където отговорът е категорично "Няма за какво да се притесняваш"? Ти си направил най-доброто, като си проверил с вода. Още какво ти трябва. Ако не си сигурен, иди дай едни 3,50 за тест за бременност и това е... Плюс това, хич не ми е смешно, тъй като съм имал и по-голям грях.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Момче,като знаеш че не пропуска,защо аджеба пишеш простотии само за да ни губиш времето? Егати...успокой се,пий едно уиски малко и ще ти мине.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си