.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    sofia

Къде е проблема..?

Значи случи ми се нещо което никога до сега не ми се беше случвало.. таа с гаджето ми решихме да го направимм.. и тъй като времето леко ни претискаше нямаше как да отидем в тях..и решихме да го направим в колата.. и до тука всичко точно..после тръгваме да слягаме презарватива и не успехме да го сложим,не му стана .. и решихме без него да минемм..след това той тръгна да прониква в мене..но изидимпат му спадна ... и така пробвахме няколко пъти и се не ставаше.. къде е пробмела..в мене в него или къде..?

Проблемът е в него Явно се е притеснил или нещо е убило желанието му

Според мене пича се е притеснил нещо . Няма да се плашите всичко си е наред.

Може да е пил много бира преди това )))

По въпроса за намаления кръвоток, одеве писах в друга тема.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Офф пича се е притеснил , мислил си сигурно , а ми ако се изпусне, а бе за всичко може. Споко , случва се
    Станислава

Ако и в секса си толкова добра, колкото и в българският език - в теб е проблема
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Притеснил се е сигурно.Случва се.Нищо му няма

...hate my nickname

Голям фен Аватара на RaZzer

Re: Къде е проблема..?

Цитирай Първоначално написано от kukla_69
    Значи случи ми се нещо което никога до сега не ми се беше случвало.. таа с гаджето ми решихме да го направимм.. и тъй като времето леко ни претискаше нямаше как да отидем в тях..и решихме да го направим в колата.. и до тука всичко точно..после тръгваме да слягаме презарватива и не успехме да го сложим,не му стана .. и решихме без него да минемм..след това той тръгна да прониква в мене..но изидимпат му спадна ... и така пробвахме няколко пъти и се не ставаше.. къде е пробмела..в мене в него или къде..?

Не е проблем - просто се случва от притеснение и прекалено голямо желание, ама отделно от това имаш много сериозен проблем с българския!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Не е хубаво времето да ви подтиска,особено първия път.Трябва да имате колкото си искате време на разположение,за да се отпуснете и отдадете един на друг.Проблема тук според мен е,че и двамата сте се притеснили и затова.БТВ колата хич не ми се струва удобна за 1-ви път,чудно как си се съгласила на тази идея.Все пак вие си знаете!

Голяма грешка си направила ама карай... Минало заминало.

Кола + Първи път + Малко време ?!?!?! Как очакваш истинско удоволствие?

омг къде пише,че е 1ви

а да не сте спряли на някой светофар , затова сиг

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    ...Отчайвам се вече!НА ВСИЧКИ СЕ СЛУЧВА.От притеснение най-вероятно.Горната глава понякога оказва влияние на долната...природа [/i][/b]
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Офф пича се е притеснил , мислил си сигурно , а ми ако се изпусне, а бе за всичко може. Споко , случва се
    +1

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Голяма грешка си направила ама карай... Минало заминало.

Кола + Първи път + Малко време ?!?!?! Как очакваш истинско удоволствие?
    нито на мене нито на него му е за първи път.... и защо решихте,че е за първи път.. ;хх
    Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    защото не си се уточнила,или може би ние сме те раазбрали погрешно.Ето тази част ме наведе на мисълта ,че е било за 1-ви път
    ''Значи случи ми се нещо което никога до сега не ми се беше случвало.. таа с гаджето ми решихме да го направимм.. и тъй като времето леко ни претискаше нямаше как да отидем в тях''
    Таа...дори да не е за първи път вече рабра какъв е проблема-притеснил се е и толкова

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Къде е проблема..?
    Проблема не е в твоя телевизор

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    защото не си се уточнила,или може би ние сме те раазбрали погрешно.Ето тази част ме наведе на мисълта ,че е било за 1-ви път
    ''Значи случи ми се нещо което никога до сега не ми се беше случвало.. таа с гаджето ми решихме да го направимм.. и тъй като времето леко ни претискаше нямаше как да отидем в тях''
    Таа...дори да не е за първи път вече рабра какъв е проблема-притеснил се е и толкова
    аз не съм се изказала както трябва... и благодаря се пак за съдействието

Супер фен Аватара на Amateur
    АКо е пил бира преди това може или ако се е притеснил много!

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    АКо е пил бира преди това може или ако се е притеснил много!
    а бирата как влияе на това ?

Град
    LuNaTa
    притеснил се е нещо човека...не му е било удобно..хаха все пак е кола..освен ако не е била лимузина..тогава няма извинение...
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си