- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревност
Здравейте, имам приятел от почти месец обичам го.... но има 2 проблема:
1. той е много ревнив и ревнува само от това че говоря с други момчета а няма повод.... как да му докажа че няма причина да ревнува защото за мен той е единствения???
2. не съм сигурна че ме обича и е искрен с мен постоянно мисля каде е с кого е и какво прави....някак си не съм сигурна и му нямам доверие той постоянно ми повтаря колко много ме обича и че съм едиинствината но не му вярвям как да го накарам да докаже че ме обича и мога да му имам доверие??![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Как за 20 дни го обикна?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
С прости думи казано - ти го ревнуваш и му нямаш доверие, той на теб също
Айде мисли какво се прави в тая ситуация.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
това ее дълга историяПървоначално написано от Snickers
![]()
K.
![]()
![]()
Викаш тия 20 дена не са точно 20 дена, ми малко повечеПървоначално написано от DiDiChKa
Хихи, сапунка се заформя![]()
Dr. Gregory House
не съм каззала нищо просто го харесах още когато се запознахме (преди около година) и с времето приятелските чувства станаха нещо повече....Първоначално написано от valdesbg
![]()
K.
![]()
![]()
колко дълга е историята ? за 20 дни не знам колко дълга може да е....
и все пак пробвай да ни разкажеш всичко... ще прочета внимателно и
ще изкажа мнение... а с тази ревност.... просто спечели доверието му и му докажи, че той за теб е единствен... може да седнете и да поговорите сериозно
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Мдаа определено има сапунка.
Първоначално написано от valdesbg
Dr. Gregory House
++++Първоначално написано от valdesbg
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
киндерче... мойто е там, твойто е между двете..дай да ги съберем на едно място![]()
Dr. Gregory House
иуууу и после що бягали хората от теб....извратеняк гаденПървоначално написано от valdesbg
![]()
Да не съм на мястото на горката Ива
![]()
по темата и 2мата сте добре-той ревнив,ти също...няма доверие->няма връзка....накрая и 2мата ще ви боли![]()
По-добре ли ви е когато се оплачете и когато ви кажат това което искате да чуете макар и да е клиширано и банално?
1.Два варианта:
-говори с него и му обясни. (няма да го окрасявам,просто говорете О.о)
-вярвай му.
2.Стана ми малко смешно,но както и да е...Ти самата ревнуваш,а се притесняваш и че той те ревнува. В същото време се чудиш как да го убедиш да не те ревнува...Еми ако решиш този "проблем" ще решиш може би и двата,като вариантите и тук са същите като в 1.
^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Яна, ама с теб ще гледаме как се вдига самолета нали![]()
Dr. Gregory House
ще го гледаме ние самолетаПървоначално написано от valdesbg
....стига си спамил темата на момичето...седни и се кротни,ако трябва си задоволи нуждите и така
![]()
Како, аз нуждите съм си ги задоволил - сутринта пих кафе, хапнах кроасан...и всичко е тип топПървоначално написано от lipsvashh_mi
Ама ми е скучно.
Dr. Gregory House
Аз съм го заразила със спамерски бактерии и започна да спами момчето,горкото то![]()
Ти му нямаш доверие и той на теб => Той те ревнува и ти него .
Изяснете си чувствата и поговорете сериозно.Това е от мен.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Хохохо валдесбг оунедПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
![]()
Не ви ли е срам окъкахте темата на девойчето, само за да ми покажете колко много ме обичате...
Има ЛС-та а тая работа![]()
Dr. Gregory House
Не мисля че може да се влюбиш в някого за толкова малко време.Тъка 1-вият ти проблем е почти неразрешим,защото приятелят ми е същият,а вече 2год.не мога да го накарам да спре с тази мания2.Ти му нямащ доверие.И той сам трябва да ти докаже че може да му вярваш
![]()
Не е хубаво да си нямате доверие... в една връзка доверието е едно от най важните неща ... трудно се изгражда а лесно се разрушава... просто ако има желание от страна на момчето или на момичето за изневяра е лесно да се постигне няма как да го спреш освен ако не сте нон стоп заедно а тфа е тъпо.. просто самнението си го има докато не се опознаете и не си докажете колко даржите един на друг