Имам 1 въпрос.Как да възбудя гаджето си на max освен с докосване на пениса или орална,предложете ми начини дори и след 3 тия път да го възбудя яко![]()
из личната ми кореспонденция с един съфорумец..
а иначе - ушите са ми ерогенна зона
кръста и врата също
и действаш в тези зони...после напипай го...в ръцете твои нека то да си играе![]()
Целувай го навсякъде , докато го галиш около нящУтУ муИ после бавно надолу и т.н.
![]()
Станислава
НЯЩУТУ МУПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Епа така.Заглавие fail.
Иначе целувки около врата и ушите ала бала,стимулиране около чатала...(има редица начини),говори му мръсно...ама то като дойде момента ще знаеш![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Гаджето много го възбуждат нежните ласки с устни по ушенцата.![]()
vrata.... nqkolko smy4ki i 6te prevurti pone moq opit s mujete tova pokazva![]()
Moже да почнеш с опипване или галене отдолу по крака от вътрешната страна, нагоре към пениса и после целувки насам- натам, и тва е.. Де да знам, при мен е имало пъти в които съм свършвал в ръцете на момичето при тия движения.. Напрао изтръпвам.![]()
Оближи му ануса
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
!!!Първоначално написано от ubuntureload
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
след като е минал през тоалетнатаПървоначално написано от ubuntureload
![]()
...само дето ние сме сериозни с колегата ubuntureload
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Целувай навсякаде![]()
еее споменахме ануса и темата потъна в забвение...кфо е тфа![]()
Лайняна работа...Първоначално написано от Momchence
![]()
Дай му виагра!![]()