- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не знам вече накъде...
и аз така мисля, твоето момиче няма да гледа дали имаш пистарка, мускули и т.н, тя просто ще те обича такъв какъвто сиПървоначално написано от galev90
, така чее не се отчайвай на мен пък момчетата само гърдите и задника ми забелязват
![]()
, но някой ден вярвам, че ще срещна някой, който не гледа гръдната ми обиколка, а самата мен
сиг съм, че и ти ще си намериш мацка
спокс
Засега съм украса...Занимавам се ама не съм карал такъв.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
За всеки влак си има пътници!!!![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Поработи по въпроса,току виж те харесала някоя мома,любителка на моторитеПървоначално написано от gilotinator
Трябва да има с какво да впечатлиш едно момиче,щом досега не се е получавало пробвай в други насоки
Окей съселче,слушам.Само не се палиПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
Накъдето задуха вятъра брат... Просто не си попаднал на точното момиче, не се отчайвай и твоят ред ще дойде![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
всичко с времето си![]()
Не е дошъл края на света.Ще те резнат още 1-2 и накрая накоя сама ще ти се лепне(не давам гаранция да не вземеш да се хванеш ей)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Щом са те одрязали, значи не си ги зарибил както трябва... Ако тя те желае няма да се оправдава а ще откликва на всяка една възможност която ти и даваш...