Тука както обикновенно някои мнения скандализират в което се крие и чара на форума де тъй като наистина е ефектно и забавно пука ти дали някой има конкретен отговор въпроса важното е шоу да става.
Иначе без да влизаме в сложни медицински анализи от практиката ми и от това което съм чел по темата ще кажа че е нормално да се получи опоменатата от автора ситуация,не е опасно но пък са възможни катарзисини ситуация в които гнусливите едва ли ще издържат психически.Това не би трябвало да ви демотивира тъй като е рядко срещано явление от към производителност и един малък апел ще си позволя към хората търсещи помощ тук според различните си преживявания не вярвайте на "Приказки от селски вечеринки" как тази се насрала,как онзи се изповръщал и т.н. когато реално се почувствате готови да правите секс внимавайте и бъдете предпазливи,ако вложите чувство интелигентен подход то със сигурност ще постигнете задоволяващ резултат (които няма да може да се асоциира с това което теглите от торент тракерите) просто се забавлявайте и това ...
Имам приятели редовни посетители на форум (там като позивна се водят супер,хипер мега фенове с 10000000 постове) но когато сме обсъждали писанията тук сме стигали до заключение че целенасочено някои елементи създават излишни напрежения (децата нямат спирачки) не се оставяйте даден пост да осакати стремежите ви,това важи и за момчетата и за момичетата които чистосърдечно вярват и попиват всяка една написана тук дума от "разбирачите и познавачите" за всичко случващо се в леглото.