- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ненормално
чЕ тя сестра ти много оборотна бе?!Аз на нейните години си играех с кукли и не слагах "Кен" при "Барби " да не им е тясно. Скъпа намери си друга работа
![]()
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
Първоначално написано от LadY_AnonYmitY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Ако темата е ебавка е суперглупаво,но ако не е ебавка си супер безотговорна... Как може да ги оставиш и да се махнеш от там?! Те родителите ти разчитат на теб да се грижиш за нея - какво повече искаш да й се случи, че да изпиташ малко чувство за отговорност? И защо по дяволите си си тръгнала от там???? Ти си много зле... :Х
Първоначално написано от LadY_AnonYmitY
![]()
![]()
Аз в първи клас незнаех кфо е да се натискаштова е НЕВЪЗМОЖНО може да са се опитвали да правят нещо или по скоро ти да не си разбрала какво точно правят може само да са се целували нооо в никакъв случей нещо друго просто невъзможно....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пък камо ли за секс да става въпрос
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ем 1ви клас са по-образовани вече... Ние сме от старото поколение , такива работи бяха непознати за нас , а сега малките знаят точно какво правят по-големите под завивките![]()
Станислава
Учудвам се че някой от всъщтност мислят че това може да е сериозна тема.По дяволите хора,говорим за първолаци който уж правят секс!Хайде обяснете ми как става това - малкия не може да го вдигне,малката не знае за какво говорим,сестра и е решила да поспами.К`во ста'а тукаааа?
Аз ли съм пиян или вие сте прости? (повечето)
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
+1Първоначално написано от NamelessRomantic
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
хххх никой не казва , че ще станеПросто знаят децата. Та повечето родители които срещам по улицата или засичам разговорите им така отглеждат децата си - псуват пред тях , говорят глупости ... Ужас. Та 1 историйка - миналата седмица седим с приятелката пред тях и в 1 гараж се бяха събрали там някакви и слушаме по 1 време , на детето му викат "А бе майка ти има ли големи цици, циците и големи ли са?" и какво още беше ... А бе ужас
А и другите като слушам как говорят пред децата си... А после като кажат , а ми те сега не разбират. Не разбират ли , да видим след някой друга годинка дали не са разбрали.
А и застойте се някъде и заслушайте децата как говорят само...
А за авторката -![]()
Станислава
Някой хора прекаляват с простотийте поне ни разсмивати са теб те е яд сестра ти е правила секс а ти не си а
![]()
1. Седем годишни секс НЕ могат да правят.Те още не знаят къв пол са секс били правили, я се осъзнай малко
2. Ти чий к*р дириш при гаджето си при положение че 7 ГОДИШНАТА ТИ СЕСТРА Е САМА ВКЪЩИ ??????? Не можа ли онзи твой ненаситник да го викнеш у вас като толко ви сърби ?????
3.Ако е вярно всичко това трябва разговор на висок тон.
УЖАСА Е ПЪЛЕН!Първоначално написано от abv01
![]()
на мен ми прилича на ебавка макар че вече от мн малки зеха да ги разбират работите ...Първоначално написано от andjelika12
Прекалено много "детски" гледат
![]()
Откачена работа... тва още майка им ги е родила и те хукват да се ебат.. Е може ли такова нещо![]()
Сестрати много се е забавила!Аз почнах сестрата като се родих.
Учението !
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
![]()
![]()
Дано темата е ебавка ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Найстина дано ад е ебавка...толкова късно не е нормално!Първоначално написано от Hilary_
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Шемет ...Първоначално написано от slome
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Темата е ебавка то първото че не може да му стане.Аз почнах да се интересувам и да бия чикии от 9 годишен,а тя на 6-7 ша прави секс.
Няма лошо нека и децата пробват каза пияния чичко
аз в 3ти клас, когато играх на мълчанка , които проговори е кремвирш, аз проговорих и казах: ем супер, аз обичам кремвирши. Идея съм си нямала за какво говорим. Не съм правила такива такива асоциаций. Какво остава за 8 - годишни. Новото поколение е сбъркано, главите им са пълни със секс още от малки. Аз мисля че не се ебава. А ако се, да престане, защото това е наистина жестоко и извратено. Това дете има ли цикъл изобщо ????![]()
е що? К'во не ти хареса?
Въй и що не снимахте бе , бая пари щяхме да изкараме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лично според мен действително е ебавка... те в първи клас момчетата чекия не знаят кво е, секс ще ми правят.. че те дори още не са започнали да се развиват ..
![]()
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD