.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    чЕ тя сестра ти много оборотна бе?! Аз на нейните години си играех с кукли и не слагах "Кен" при "Барби " да не им е тясно. Скъпа намери си друга работа
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

Цитирай Първоначално написано от LadY_AnonYmitY
    чЕ тя сестра ти много оборотна бе?!
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от EritYy
    чЕ тя сестра ти много оборотна бе?!
    Станислава

Ако темата е ебавка е суперглупаво,но ако не е ебавка си супер безотговорна... Как може да ги оставиш и да се махнеш от там?! Те родителите ти разчитат на теб да се грижиш за нея - какво повече искаш да й се случи, че да изпиташ малко чувство за отговорност? И защо по дяволите си си тръгнала от там???? Ти си много зле... :Х

чЕ тя сестра ти много оборотна бе?! Аз на нейните години си играех с кукли и не слагах "Кен" при "Барби " да не им е тясно. Скъпа намери си друга работа

това е НЕВЪЗМОЖНО може да са се опитвали да правят нещо или по скоро ти да не си разбрала какво точно правят може само да са се целували нооо в никакъв случей нещо друго просто невъзможно....
    Аз в първи клас незнаех кфо е да се натискаш пък камо ли за секс да става въпрос
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

ем 1ви клас са по-образовани вече... Ние сме от старото поколение , такива работи бяха непознати за нас , а сега малките знаят точно какво правят по-големите под завивките
    Станислава

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Учудвам се че някой от всъщтност мислят че това може да е сериозна тема.По дяволите хора,говорим за първолаци който уж правят секс!Хайде обяснете ми как става това - малкия не може да го вдигне,малката не знае за какво говорим,сестра и е решила да поспами.К`во ста'а тукаааа?

Аз ли съм пиян или вие сте прости? (повечето)
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Учудвам се че някой от всъщтност мислят че това може да е сериозна тема.По дяволите хора,говорим за първолаци който уж правят секс!Хайде обяснете ми как става това - малкия не може да го вдигне,малката не знае за какво говорим,сестра и е решила да поспами.К`во ста'а тукаааа?

Аз ли съм пиян или вие сте прости? (повечето)
    +1
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

хххх никой не казва , че ще стане Просто знаят децата. Та повечето родители които срещам по улицата или засичам разговорите им така отглеждат децата си - псуват пред тях , говорят глупости ... Ужас. Та 1 историйка - миналата седмица седим с приятелката пред тях и в 1 гараж се бяха събрали там някакви и слушаме по 1 време , на детето му викат "А бе майка ти има ли големи цици, циците и големи ли са?" и какво още беше ... А бе ужас А и другите като слушам как говорят пред децата си... А после като кажат , а ми те сега не разбират. Не разбират ли , да видим след някой друга годинка дали не са разбрали. А и застойте се някъде и заслушайте децата как говорят само...

А за авторката -
    Станислава

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Някой хора прекаляват с простотийте поне ни разсмиват и са теб те е яд сестра ти е правила секс а ти не си а

1. Седем годишни секс НЕ могат да правят.Те още не знаят къв пол са секс били правили, я се осъзнай малко
    2. Ти чий к*р дириш при гаджето си при положение че 7 ГОДИШНАТА ТИ СЕСТРА Е САМА ВКЪЩИ ??????? Не можа ли онзи твой ненаситник да го викнеш у вас като толко ви сърби ?????
    3.Ако е вярно всичко това трябва разговор на висок тон.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от abv01
    Лелеле първолаци се чукат
    УЖАСА Е ПЪЛЕН!

Питай я дали е било с презерватив да не стане белята Боже, боже, как може да вярвате на това?!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: ненормално

Цитирай Първоначално написано от andjelika12
    здравейте аз сам на 16 и имам малка сестра коята сега завърши първи клас и уж казва че си има гадже. днес мама и татко заминаха на почивка двамата а аз и сестрами останахме само двете тя каза че ще викне приятелка да стои при нея а аз отидох да спя при приятеля си. по-късно се върнах в къщи да взема нещо че бях забравила и влизам в нашта стая (на сестра ми и мен) и кво да гледам едно момче колкото сестра ми при нея и двамата правят секс аз останах в шок взех това дето ми трябва и направо си тръгнах. незнам кво да кажа като се върна утре в нас давайте съвети
    на мен ми прилича на ебавка макар че вече от мн малки зеха да ги разбират работите ...

Супер фен Аватара на Passi0n
    Прекалено много "детски" гледат
    Откачена работа... тва още майка им ги е родила и те хукват да се ебат.. Е може ли такова нещо

Град
    Planet Vegeta
    Сестрати много се е забавила! Аз почнах сестрата като се родих. Учението !
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_

Дано темата е ебавка ..

Град
    София-град
    Да плачеш или да се смееш!
    Mad

Град
    Planet Vegeta
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Дано темата е ебавка ..
    Найстина дано ад е ебавка...толкова късно не е нормално!
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от slome
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Дано темата е ебавка ..
    Найстина дано ад е ебавка...толкова късно не е нормално!
    Шемет ...

Темата е ебавка то първото че не може да му стане.Аз почнах да се интересувам и да бия чикии от 9 годишен,а тя на 6-7 ша прави секс.

Няма лошо нека и децата пробват каза пияния чичко

аз в 3ти клас, когато играх на мълчанка , които проговори е кремвирш, аз проговорих и казах: ем супер, аз обичам кремвирши. Идея съм си нямала за какво говорим. Не съм правила такива такива асоциаций. Какво остава за 8 - годишни. Новото поколение е сбъркано, главите им са пълни със секс още от малки. Аз мисля че не се ебава. А ако се, да престане, защото това е наистина жестоко и извратено. Това дете има ли цикъл изобщо ????

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    тема ебавка

е що? К'во не ти хареса?
    Въй и що не снимахте бе , бая пари щяхме да изкараме

лично според мен действително е ебавка... те в първи клас момчетата чекия не знаят кво е, секс ще ми правят.. че те дори още не са започнали да се развиват ..
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си