- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ненормално
здравейте аз сам на 16 и имам малка сестра коята сега завърши първи клас и уж казва че си има гадже. днес мама и татко заминаха на почивка двамата а аз и сестрами останахме само двете тя каза че ще викне приятелка да стои при нея а аз отидох да спя при приятеля си. по-късно се върнах в къщи да взема нещо че бях забравила и влизам в нашта стая (на сестра ми и мен) и кво да гледам едно момче колкото сестра ми при нея и двамата правят секс аз останах в шок взех това дето ми трябва и направо си тръгнах. незнам кво да кажа като се върна утре в нас давайте съвети![]()
значи фащаш сестра си и я мяташ в пералнята. После я сушиш и я гладиш. Бахти мръсницата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
Чакай, ма това сериозно ли...Не дал бог т'ва да не е ебавка... ако говориш сериозно земи я посмалти малко... втори клас секс прави,чакай уе, аз ще съм 8-ми да не би да съм стара вече...
![]()
п.п.: мисля че т'ва е адски тъпа ебафка..![]()
е що? К'во не ти хареса?Първоначално написано от DeViLgIlrL16
Въй и що не снимахте бе , бая пари щяхме да изкараме![]()
Станислава
вобще не си правя маитап още сам в шок а вие си мислите че се маитапя
Първи клас и правят секс?!?И как точно го "правят"?!?![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ем ако не е ебавка си супер безотговорна... Как може да ги оставиш и да се махнеш от там?! Те родителите ти разчитат на теб да се грижиш за нея - какво повече искаш да й се случи, че да изпиташ малко чувство за отговорност?![]()
Така как може първо да оставиш 7 годишно дете само в къщи?
Имам предвид, че са ти я оставили да я гледаш, а ти отиваш да спиш при приятеля си..
Ти си безотговорна, а сестра ти е още глупава..
Значи, ако това не е ебавка - Като се прибереш седни и поговори с нея, като с възрастен надявам се да те разбере.
А ако темата е - да те еба в простото същество к'во ни занимаваш с глупости тука!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
хахахахха бива простотия,ама пък чак такова нещо.
Не се учудвайте защо повечето момичета стават ку*ви
вече да зн да не се караме на 12-13 годишнитете вече са стари
![]()
![]()
абе къфффф секс бе![]()
то на тва лапе дет уж е чукало сестра ти мое ли му стане миниатурната пишка
пък и е ебафкаааа 100% щот тва ти е второто мнение,демек си напраила нов рег специално за да се изебаваш
![]()
![]()
не сериозно иначе горе-долу е смешно
![]()
![]()
ква ебавка бе хора не си правя майтап тази вечер незнам как ще спя а относно регистрацията незнам защото на старата регистрация ми казва че паролата е грашна и затова си направих нова регистрация![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Хубаво въображение
Нали знаеш, че на едно седемгодишно дете просто абсурд да му стане и да прави секс...
![]()
![]()
това е НЕВЪЗМОЖНО може да са се опитвали да правят нещо или по скоро ти да не си разбрала какво точно правят може само да са се целували нооо в никакъв случей нещо друго просто невъзможно....
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Освен ако не са израснали край Чернобил или са с някакъв ромски ген : )Първоначално написано от EritYy
като паролата е грешна що не натиснеш забравена парола,емайл адреса и си готова ае моля ти се,виж да са се пробвали да направят нещо или сао са се натискали да ама ти на тва лапеее...ка ше му стане пишока айй стигаПървоначално написано от andjelika12
![]()
ам не знаеш кфо да и кажеш ли,ей ти например тва: като се прибереш у вас викаш я и и казваш,АЛОООУУУ УЛИЧНИЦАТА,ЕЛА МИ ТУКА,пиклооо курва ли ша ми ставаш ма,не мое се видиш от земята,ама си тръгнала да се ебеш,наще като се върнат веднага им съобщавам кфо си направила(ако искаш им кажи,ако не просто я манипулирай ти върши работа) и кфо ся си на 7 и се чекнеш па кат станеш на 10 сигурно вече ще си на 32 годишни чичковци
![]()
![]()
![]()
удари и един шамар да ревне и покажи кой е шефа,ама никфа милост.. остави че е малка,тея дет се ебат на 7 моа понесат едно две три шамарчета,ама ако темата наистина е ебафкаааааа простоо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()