- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ми среща
Харесвах дълго едно момче и не му казвах и най-накрая му казах и се оказа че и тои ме харесваа ..станахме гаджета .. всичко ОК .. ок ама..и двамата много ни е срам .. утре ще ни е първата среща с една моя ФР,гаджету й,аз и той ще излизаме и сме решили като се видим да се целунем .. всичко д0 тука е добре мене това освен първа среща ще ми е и първа целувка ..ии ..ми ни е много притеснено на двамата .. мойе ли съветии,за да не се изложа .. ??
![]()
лал яка тема![]()
Еми бъди естествена,няма от какво да се срамуваш...Това е което мога да ти кажа,другото ще дойде от самосебе си
EDIT: Не очаквай всичко да се случи по график,останах с това впечатление-"решихме да се срещнем...и да се целунем".Това са импулсивни неща,стават от самосебе си,ти ако отидеш на срещата с тая нагласа много ясно че през цялото време ще ти е напрегнато просто не го мисли и се пусни по течението.
Първоначално написано от shandio
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Няма страшно всеки минаво по този път.Даже и да сгафиш нещо,повече ще се смеете от колкото ще се срамувате.Първоначално написано от puhi14
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
По-добре да излезете сами щом ще ви е първа среща.А иначе п.т:бъди себе си и не се притеснявай.Ако все пак сгафиш нещо:обърни го на шега..
Успех...
:P
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Амии срам не срам се ще трябва да стане ...![]()
Овладей се и гледай да не се притесняваш толкова ... няма от какво ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Явно вече сте решили, че няма да сте само двамата, но не е лошо като идея да се срещнете двамата малко по-рано от групата или по някое време да оставите останалите... За лично успокоение не се целувайте за първи път пред приятелите си, щото самите вие повече ще се притесните, а като цяло - няма смисъл от притеснение - всичко ще се нареди само!![]()
Абе аз не бих изляза на първа среща с гаджето ми и с още хора ама щом така сте решили.Не се притеснявай,всичко ще е ок. Не е толкова страшна тая първа целувка . Просто толкова запланувани нещата едва ли ще се случат както ги искате.По-хубаво е да е импулсивно всичко.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Колкото по го мислиш,толкова ще ти е по-притеснено.Както ти казаха вече остави се на течението,ще си дойде времето за тая целувка![]()
Нормално е да те е срам.
Предполагам си малка и нямаш опит. Няма нищо страшно-даже ще ти е хубаво.
Относно първата целувка - не се притеснявай, в най-добрия случай ще ти хареса.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
яката раута майна, то и на него сигурно ше му е за първи път, така че квото и да направиш ше му ареса.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да,наистина,няма ли да е по-добре да сте сами ?
Както ви е срам все още да сте само двамата,а сега и с компанийката,въобще няма да се отпуснете..![]()
ауе квото и да стане не показваи че те е срам от нещопо скоро го обръщаи на шега .. ще изглеждаш естествена
![]()
недей да си правиш планове точно какво да си кажете ,какво да направите като се видите, никакви такива... просто бъди себе си и прави нещата импулсивно![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
аа кво ще се притесняваш щом ще сте и с други хора дишай спокойно![]()
![]()