.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Първата ми среща

Харесвах дълго едно момче и не му казвах и най-накрая му казах и се оказа че и тои ме харесваа ..станахме гаджета .. всичко ОК .. ок ама..и двамата много ни е срам .. утре ще ни е първата среща с една моя ФР,гаджету й,аз и той ще излизаме и сме решили като се видим да се целунем .. всичко д0 тука е добре мене това освен първа среща ще ми е и първа целувка .. ии ..ми ни е много притеснено на двамата .. мойе ли съветии,за да не се изложа .. ??

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    лал яка тема

Еми бъди естествена,няма от какво да се срамуваш...Това е което мога да ти кажа,другото ще дойде от самосебе си

EDIT: Не очаквай всичко да се случи по график,останах с това впечатление-"решихме да се срещнем...и да се целунем".Това са импулсивни неща,стават от самосебе си,ти ако отидеш на срещата с тая нагласа много ясно че през цялото време ще ти е напрегнато просто не го мисли и се пусни по течението.

излезте без твоята приятелка и гаджето й. нека сте си само двамата. и не се притеснявай толкоз няма нищо страшно няма да те изяде

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от shandio
    излезте без твоята приятелка и гаджето й. нека сте си само двамата. и не се притеснявай толкоз няма нищо страшно няма да те изяде
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Re: Първата ми среща

Цитирай Първоначално написано от puhi14
    Харесвах дълго едно момче и не му казвах и най-накрая му казах и се оказа че и тои ме харесваа ..станахме гаджета .. всичко ОК .. ок ама..и двамата много ни е срам .. утре ще ни е първата среща с една моя ФР,гаджету й,аз и той ще излизаме и сме решили като се видим да се целунем .. всичко д0 тука е добре мене това освен първа среща ще ми е и първа целувка .. ии ..ми ни е много притеснено на двамата .. мойе ли съветии,за да не се изложа .. ??
    Няма страшно всеки минаво по този път.Даже и да сгафиш нещо,повече ще се смеете от колкото ще се срамувате.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Deserted town
    По-добре да излезете сами щом ще ви е първа среща.А иначе п.т:бъди себе си и не се притеснявай.Ако все пак сгафиш нещо:обърни го на шега..
    Успех... :P

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Амии срам не срам се ще трябва да стане ... Овладей се и гледай да не се притесняваш толкова ... няма от какво ...

Голям фен Аватара на RaZzer
    Явно вече сте решили, че няма да сте само двамата, но не е лошо като идея да се срещнете двамата малко по-рано от групата или по някое време да оставите останалите... За лично успокоение не се целувайте за първи път пред приятелите си, щото самите вие повече ще се притесните, а като цяло - няма смисъл от притеснение - всичко ще се нареди само!

Абе аз не бих изляза на първа среща с гаджето ми и с още хора ама щом така сте решили. Не се притеснявай,всичко ще е ок. Не е толкова страшна тая първа целувка . Просто толкова запланувани нещата едва ли ще се случат както ги искате.По-хубаво е да е импулсивно всичко.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Колкото по го мислиш,толкова ще ти е по-притеснено.Както ти казаха вече остави се на течението,ще си дойде времето за тая целувка

Нормално е да те е срам.
    Предполагам си малка и нямаш опит. Няма нищо страшно-даже ще ти е хубаво.
    Относно първата целувка - не се притеснявай, в най-добрия случай ще ти хареса.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    яката раута майна, то и на него сигурно ше му е за първи път, така че квото и да направиш ше му ареса.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Да,наистина,няма ли да е по-добре да сте сами ?
    Както ви е срам все още да сте само двамата,а сега и с компанийката,въобще няма да се отпуснете..

ауе квото и да стане не показваи че те е срам от нещо по скоро го обръщаи на шега .. ще изглеждаш естествена

недей да си правиш планове точно какво да си кажете ,какво да направите като се видите, никакви такива... просто бъди себе си и прави нещата импулсивно
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    аа кво ще се притесняваш щом ще сте и с други хора дишай спокойно

Цитирай Първоначално написано от SmiLe1
    По-добре да излезете сами щом ще ви е първа среща.А иначе п.т:бъди себе си и не се притеснявай.Ако все пак сгафиш нещо:обърни го на шега..
    Успех... :P
    Съгласен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си