Любов,лудост,грешка,случай ост или всичко това едновременно?
Запознах се с едно момче преди две години по скайп, от тогава много често си пишем,да не кажа всеки ден(няма да излъжа..). От различни градове сме,но са наблизко. Скоро решихме да се срещнем,защото и на двамата ни беше интересно. Мисля,че си прекарахме добре,аз се чувствах супер..някак си видях,че не ми е различно,когато го виждам пред себе си и докато сме си говорили в чата,усещах същото нещо,а именно,че много ми допада и по странен начин го харесвам,може би ще кажете,че прибързвам-виждала съм го само веднъж,но за мен наистина беше така. Не знам той какво смята,но казва,че всичко е било хубаво и че съжалява,че сме се видяли за толкова малко,но в същото време като му казвам да се видим пак,казва,че не знае и че сигурно ще стане по-нататък. Откакто се видяхме все аз му пиша,а преди не беше точно така..и викам..да не би пък да ме лъже и да не ме харесва,казва,че и наживо всичко е било страхотно,но нещо ме притеснява..и така-не знам има ли изобщо някакъв смисъл в цялата тази работа,аз се измъчвам-харесвам го,а той дори не е от града ми,не знам дали е променил отношението си,искам да го виждам,но..ох,не знам,сложно е. Искам го,а не е до мен,искам го,а не знам той иска ли ме..и така-дали има решение и за това ?