- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Подсичане ?
Здр, значи става вече 2 пъти си бръсна (със сапун и жилет) гънките между тестисите и краката и самите тестиси и става вече 1 месец мн ме сърбят тестисите и гънките и направо като на люспи ми стана там кожата сякаш е на змия твърда и червена и се бели и мн ме сърби, мазах я с крем здраве, с нивея ама не помага моля помогнте !![]()
kak si s kilolgramite i li4nata higiena? nosish li belio?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ползвай гел или пяна за бръснене. Сапуна изсушава кожата доста + триенето от бръснача, и то на такова фино място...
А иначе сега с какво да го мажа ? А нормално ли е, въпреки, че вече косъмчетата пораснаха пак да ме сърби и то точно в гънките ?![]()
Нямам си и на идея с какво да го мажеш, може би Бочко или Здраве, смисъл, продължавай да мажеш мястото. Ще мине време, докато мине, защото е на място, където кожата е по-нежна. А иначе, сега те сърби, защото косъмчетата са пораснали. Така е по принцип, като се бръснеш. Почнат ли да израстват, боцкат.
това ми прилича на моят случай..едно към едно..да не кажа същото..при мен така се появиха гъбички и не мога да ги махна, трудно се махат но се мажа вече 2 месеца с клотримазол май така се казваше, просто минаха де, ама аз пак се мажа щото ако съм на финалният етап и после да не се мажа и изведнъж пак се появяват...та това е гъбички имаш..топло време и тн..яко развитие..почни да се мажеш с нещо по така, иначе ще си навлечеш едни по сериозни проблеми, които имам аз...
може да ти е чувствителна кожата там и затова да имаш обриви
мн гадно мирише ама отвратително и се пяовява едно бяло такова и кожата ми е червена и по-груба...Първоначално написано от Sun4o19
п.с а като се купя да го мия ли мястото със сапун ?
ами аз до сега съм го мазал с крем "здраве" "медико идеал' (еквивалент на здраве) със стерилна мас и мед, обаче вчера го измих със сапун и мн ме щипешеПървоначално написано от Sun4o19
дано не стане нищо сериозно
А това нещо колко струва и дали наистина е за моя случай да не би да стане по-зле.. сега като поразрових нета за клотримазол то май е з ажени, а аз съм момче
п.с. а там може ли поне с хладка вода д амия мястото ?![]()
![]()
клотримазол е крем за мазане за премахване на гъбички, мажи се там да ти мине, аз поне никъде не видях да пише че е за жени..пише че премахва гъбички, по важното е да се излекуваш..иначе освен този крем друго с каквото и да се мажеш може да не ти помогне..и да се осложни това подсичане...в крайна сметка целта е да се излекуваш..с крем здраве не помага, с вода и други глупости също...и аз съм момче..
Добре сънчо19 утре го купувам и ще пиша какво става, а по колко пъти на ден се маже ?
А след колко време ще усетя някакво облекчение на сърбела и гадната миризма ? А може ли това д ане са гъбички все пак ? Симптомите са сърбеж до парене, много гадна миризма, червена и загрубяла кожа и почна да се появява и по основата на краката ми
ETO СНИМКА
вие всички сте Идиоти!Първоначално написано от neznaq
глупаво Момче си ти!
защо ти е това?!
космите в тези зони служат като "буфери", чрез тях се осуществява от една страна отока на пот, който и служи за охлажане на въпросната тъкан, а от втора този нормален (с космите) процес пречи на развитието на патогенни щамове.
конкретно: Момичетата МОГАТ да бъдат изцяло обезкосмени безпроблемно, МОМЧЕТАТА - не!
има си правила, които следва да се спазват щом си решил да се обезкосмяваш.
Е в крайна сметка гъбички ли са това
Ето това си вземи. Казва се крем - Бочко. В близката аптека за 2 и нещо.
Без бъзик. Крема е за бебета и е много ефикасен. На тях им се подсича кожичката от памперсите.
Мажеш се като имаш сърбеж и много бързо минава. Можеш да го ползваш и при протъркване и парене.![]()