- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте си мнението
Според вас как едно момиче може да разбере дали едно момче което и е мн добър приятел има симпатии към нея без да признава чувствата си изцяло ... така да се каже само да се увери дали момчето има симпатии към нея и дали ще се получи нещо повече от приятелство между тях....или е по добре да си останат просто приятели ?Мерси предварително за отговорчетата
![]()
То се усеща. О.о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
наистина се усеща.
по-нежен е.
когато те прегръща (дори да е приятелски от твоя страна) се усеща една топлина. хах.
как го обясних само.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
В зависимост от реакциите,от отношението..
Ти си го познаваш най-добре и би трябвало да си прецениш..
Но ако е просто увлечение,най-добре си останете приятели,а не само да си развалите приятелството..
Ти трябва да помислиш многооо добре,преди да си решила каквото и да било. ( Ако,разбира се,си говорела за себе си)
обясни го много добре.. без ирония..Първоначално написано от Snickers
а пък, ако не можеш да го усетиш,а мислиш, че има симпатии към теб може направо да си го попиташ, ако не си срамежлива де...![]()
<N>
Обясни го много много добре.Жалко,че от моя страна няма същите чувстваПървоначално написано от Snickers
![]()
Към авторката: Вярвай на интуицията си![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
може би съм го обяснила добре, защото го изпитвам на собствен гръб.![]()
иначе, има намеци - съвсем деликатни, но ги има. на моменти е по-закачлив, но се усеща. погледа-загледай се и ако го познаваш достатъчно добре ще разбереш.
Както казаха и по-горе се усеща. Ако се държи с теб различно от с другите момичета. Ако е много мил и внимателен, все едно си от порцелан. Ако гледа винаги, по всяко време да е около теб. Ако иска да знае абсолютно всичко за теб и за ежедневието ти. И т.н., значи има чувства по различни от приятелски.![]()
I know I should stop believing ... !
Е сега... По Skype няма как да разбереш наистина дали изпитва някакви чувства към теб.![]()
Това ми хареса, наистина. Много мило ми прозвуча.Първоначално написано от TooLittelTooLate
![]()
Ако ти е наистина мн добър приятел ше разбереш .. :P
А то почти винаги между добри прители момче и момиче
се ражда истинската любов така че имаш големи шансове![]()
А какво ще кажете за това, че като си пийне повечеко и го избива на нежност конкретно и само към теб? Аз така разбрах наскоро![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
^ може да са 'лапета на по 12-13 (като мен) и да не си пийват...
Преди да си тръгнала да се интересуваш от неговите чувства - изясни много добре своите... Да имаш хубав човек до себе си (на който можеш да гледаш само като приятел) е безценно, а пробвате ли нещо - много трудно ще се погледнете пак само като приятели! Все пак ако чувствата ти са повече от приятелски - няма какво да си ги пазиш - показвай му!![]()
От самото му държание към теб,от настроението когато сте двамата,от това как ти говори,дали ти се усмихва често когато те гледа в очите.Има и друг куп от намеци които са очевадни и неможе да не ги забележишПървоначално написано от liglaaata
![]()
Точно щото са очевАдни не се забелязват. Тъжно но факт
Иначе заставам зад мнението ти![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Използвах демата "очевадно" защото има по-голяма сила от думата "очевидно" ако за това намеквашПървоначално написано от valdesbg
![]()
А иначе за намеците,може би е така,мъжете също доста често не забелязваме намеците на жените или просто ги тълкуваме погрешно![]()
Поздравявам те за избора на дума. Малките не виждат лесните и простички неща, които са пред очите им. И търсят сложни и трудни решения, обикновено от някой друг.
Dr. Gregory House
к'вото той казаПървоначално написано от Sexy_boy_94
![]()
Станислава
На мен "очеизвадно" някак си по ми харесваПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ама бебока е уникален, Лиленце![]()
Dr. Gregory House
Страхотно сладурче е![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
наистина в повечето случаи си личи-по държанието,по начина ,по който те гледа...абе трудно е да не се забележиАко обаче младежа е по-труден за разгадаване така да се каже,виж като му направиш някой намек уж на закачка как ще реагира
![]()
Когато има някакви по-особени чувства се усеща, почват намеците, по-голямата физическа както и психическа близост и тогава идва един момент, в който и двамата осъзнават, че ако станат нещо повече от приятели ще развалят приятелството си и започват да се съмняват в чувствата си!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!