Ще се радвам,ако ми препоръчате някой добър епилатор,с който да боли възможно най-малко,но пък и да не е мн скъп.Покажете вашите и споделете доволни ли сте,тъй като ще си взимам за пръв път и нямам никакъв опит!![]()
PHILIPS Satinelle .. един с лилаво и някакви орнаменти . Взех го от Технополис за 44 лв.![]()
лично аз съм много доволна
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Със същия съм и аз.Първоначално написано от aloveyou
Не знам аз разлика при епилаторите не правя - от моя,на майка ми и на една приятелка .. с всичките ме е боляло еднакво.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Аз за да не правя нова тема искам да попитам каква е разликата м/у епилаторите с ротационни дискове и с пинсети? Кое е по - добро и защо?![]()
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037964 - Ето такъв е моят епилатор.
Доволна съм от него![]()
А относно дисковете и пинсетите: чувала съм , че епилаторите с пинсети са по-хубави. Но.... само съм чувала. Нямам база за сравнение.
Сега нали има някакъв нов на Braun, който е за под вода. Май не би трябвало да боли много.. Ама е около 200 лева, аз лично толкова пари не бих дала.
http://www.argos.co.uk/wcsstore/argo...1UC549394M.jpg
Моя е този, аз съм повече от доволна. А и цената му беше прилична.. Май около 70 лева, вече може и по-малко да е
С всички боли..
Имам ама си стои в кутията, като е ползван само веднъж..
Не е някой боклук де Браун Силк Епил е и има обезболяваща приставка и пак боли.. баси мамата!![]()
Ае успех с намирането на такъв без балка!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Боли, боли, докато станеш мазохист и ти е все тая епилираш ли се или не.Почнах първо със силна музика и стиснати зъби първите 2,3 пъти после вече все едно ме щипе нещо по крака.Важното е първите пъти като те боли да не се отказваш ами да продължиш.Иначе за епилатора и моя е от обикновенните, тези розовите на Braun, иска ми се да пробрвам някой от по-скъпите, защото имам чувство че моя по някой път къса косъмчетата, а не ги скубе и порастват по-бързо така.Първоначално написано от bathory
Само мен ли не ме боли?
Нааааай-обикновен епилатор БЕЗ обезболяваща пристава,охлаждаща.. и каквато и да е.
Не изпитвам никаква болка,само малко гъделичка.
Даже ми харесва.![]()
Мазохист по природа,предполагам.
Абе като кажете "с времето ще свикнеш"![]()
Е,изкарах едно цяло лято с епилатор и не, НЕ свикнах
за това сега си карам на кола маска, и по-хубаво от това не знам на къде![]()
Просто си свикнала, както и аз. ; )Първоначално написано от YouCantStopMe
my soul is adrift in oceans of madness.
Първоначално написано от devolution
+1![]()
На мен не ми трябва само за краката..там лесна работа,а и за триъгълника![]()
Подкрепям! Това ми беше първият епилатор. Сега съм с подобен /без обезболяващата приставка- това е единствената разлика/.Първоначално написано от aloveyou
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и аз съм със същияПървоначално написано от aloveyou
![]()
тhey тry coppy мe .. ;]
Не.Епилаторът ми е почти нов.Използвала съм го няколко пъти без никаква болка от първия път.Първоначално написано от devolution
Мен още от начало не ме болеше ... първият ми епилатор беше браун,но му се счупи приствката иии сеца съм с.... Препоръчвам ти го
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
тоя си го взех за 275 лв малко е скъп но има много приставки и съм много доволна!![]()
http://www.ilovelookinggood.com/wp-c...braun-7781.jpg
И аз си купих същияПървоначално написано от j_adore2
![]()