Снощи майна сънувах 2 много странни сънища...
Ся нали знаете че си имам гаже от близо 2 месеца вече, ама снощи ми се случи нещо много странно... Аз по принцип не санувам такива неща, ама кво стана незнам. Ся съня беше че аз чукaм една моя приятелка, познавам я от много време ходил съм малко с нея обаче е супер красива и по характер е бомба, тва хубаво чукaм я аз обаче зе че ми хареса повече от гажето... По едно време се появиха и наще и ние се качихме горе и там продължихме. Тоя сън много добре ама имаше и втори деба...
Значи аз съм на лагер и е нощно време тамън съм се прибрал от някъде и си лягам на леглото, по едно време идват 2 момичета и лягат на леглото. Значи аз съм на края на леглото до стената а те пред мен, и двете бяха с къси поли. Тая дето беше легнала до мен ми беше непозната а момичето пред нея много ми приличаше на една съседка (по-голяма от мене с 4-5 години ама преди 2 години и продадох един телефон и тя нещо ма зарибяваше, ама аз тогава мислех за друга и така не стана нищо). Та момичето което беше точно пред мен по едно време стана и тая дето приличаше на мойта съседка, почна да се доближава към мене и се гушна точно в мене и легна по корем... А нали в началото казах че и двете бяха с къси поли и аз като и бръкнах под полата майна... Имаше идялно дупе и разни други части... Искаше ми се съня да продължи ама се събудих че трябваше да хода на изпит... Темата не е ебaвка, чесно. Просто споделям кво санувах снощи, и понеже не санувам такива неща реших да споделя.