- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го накарам да ме целуне
запознах се с едно момче и след време започнах да го харесвам и мисля че и аз не съм му безразлична
скоро ще излизаме и имам въпрос как да го накарам да ме целуне![]()
едва ли има точен отговор и все пак ако някой има предложения да ги казва ако може![]()
благодаря ви предварително : )
хващаш го за раменете раздрусваш го хубаво и викаш "Целуни ме бе,Целуни меее.."![]()
шегата на страна-защо,ти не го целунеш?
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Хвани го за топките и му кажи " Целуни ме или се сбогувай с жълъдчетата си"
А сега сериозно,просто ти го целуни! ;д
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Според мен момчето ако иска ще те целуне, не знам за методи при които да накараш някои да те целуне .
Щом толова искаш да се целуваш с него ти го направи първа.
намажи си устните с шоколад майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ако не си достатъчно смела за да го целунеш,просто преди срещата удари няколко водки и нищо няма да те спре![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ми целуни го ти ^^
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Просто е ..Първоначално написано от smiirnoff
![]()
кажи, че има боклук в косата и се приближи 'да му го махнеш'. Стой на 5см от него и ако не те целуне ти действай
Не знам и аз метод, тва не знам дали действа
ама не прече да пробваш
[/b]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Щом не си му безразлична - той ще те целуне без да си просиш ... Ако не на първата среща, то на някоя от следващите![]()
Но иначе няма нищо лошо в това ти да го целунеш!![]()
Не мисля ,че искаш да бъдеш целуната от момче ,защото си го накарала ,а защото той го е пожелал?
Предизвикай го . .ако те харесва ,така и така ще го направи.
Пък и може да се покажеш като силно и настоятелно момиче ,целуни го първа![]()
Оф бахти измислените теми почнахте да пускате.Представям си следващата-"Как да го накарам да ме изчука".За твоя информация,ние мъжете също сме живи същества,можеме да мислиме и да чувстваме.Не можеш да го накараш да те целуне,ако не иска.Това идва от самосебе си.Ако ти е толкова зор да се мляскате целуни го ти...
С риск поста ми да отиде в трета глуха, щото авторката няма да го прочете ще пиша.
Как да го накараш да те целуне ли - ами поддържай много малка дистанция между вас. Пример - гушнати, хванати за ръце, яжте сладолед заедно.....
Схвана идеята..надявам се.
Най-лесния и ефективен начин. Момчето ще усети едно топло привличане(в буквален и преносен смисъл) както и ти ще го усетиш. От там нататък трябва просто да се срещнат погледите ви
Радо споко, те малките питат преди да направят нещо, което е хубаво. Я виж в раздел "Секс" какво става :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хах прав си наистина по-добре да питат,но няма да е излишно да помислят малко преди това...Първоначално написано от valdesbg
А в раздел "Секс" не влизам вече,щото като чета темите там реакцията ми е сходна с тази => Цък![]()
Мой човек, ще еволюират и до мислене...някой ден...надявам се![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
фани го за пишкатаИ викай "Целуни ме или ще стане лошо!"
![]()
Станислава
съгласна!Ако химията е на лице няма как все някога да не се престраши и да те целунеПървоначално написано от RaZzer
Ама да знаеш,че понякога прекаленото изчакване е само в твоя щета и може нещата накрая да се прецакат
![]()
Ако пък не те целуне след няколко излизаня,просто намери начин ти да го целунеш.Как да стане това?Ами не е толко трудно просто докато си с него бъди на щрек чакай одобен момент в или ситуация в която просто ще застанеш пред него с влубен поглед ще се приближиш бавно и ще го целунеш(малко момчете просто отбягват целувката) или може да си говорите за нещо такова и то нещата си идват от самосебеси.Първоначално написано от lipsvashh_mi
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
ако искаш го накарай да ти бръкне в гащите.. как ще накараш един човек не ми е ясноАко е така както казваш ако не си му безразлична той сам ще те целуне.. А иначе по темата заплаши го че ще го убиеш..
той ако иска ще те целуне..
Да го накараш да те целуне?! Той ако иска да го направи ще го направи, а ако не ... няма...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Измий си зъбите![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ако толкова искаш да го целунеш действай ти ...![]()
Ако не след няколко срещи предполагам, че той ще се престраши ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3