Като го правихме с гаджето ми след това малко ми течеше кръв.Не съм девица от 3 години.На какво може да се дължи
щом не си девица от 3 години значи му кажи другия път да намали оборотите
А той по-грубо ли е прониквал така да го кажа, защото иначе наистина няма логика да има кръв, макар че понякога може да се случи, но все пак ти не си девствена от три години, но пък и пенисите на момчетата са различни по големина и дебелина![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Протъркал ти е шундата
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
на теб удавна ти се е изтъркал мозака...Първоначално написано от ubuntureload
![]()
ami daПървоначално написано от Ilikeliljon
ne e ni6to seriozno nali
Теб никой не те пита, имаш пълното право да си правиш пас и да не контактуваш с мен!!!Първоначално написано от DeViLgIlrL16
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
+1 :Д:Д:Д Ше зарасне, нема се плашиш ; )Първоначално написано от ubuntureload
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
може примерно ако му е по дебел пишока нещо да се е протъркало тамм![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Вероятно те е наранил при проникването особено ако си по-тясна а пениса му е голям и широк,има още десетки варианти за които се сещам но не съм лекар и не мога да гадая... Обърни внимание на кръвотечението като времетраеност ако продължава дълго се консултирай със специалист няма нищо срамно и неестествено в това,тук в форума ще ти говорят за пишоци,за шунди, за вибратори, за дилда но едва ли ще успееш да разбереш от къде идва проблема ти пак добре че има хора спазващи приличният тон и правещи разликата от кретенският контингент (състоящ се от девствени младежи и девойки) щедро раздаващи съвети за щяло и нещяло.
em i na men vednaj mi te4e no t obeshe zashtoto bivshiq mi reshi osven penisa si da mi vkara i nqkolko prasta
spoko shte ti mine
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
какво ти е пъхал в търбуха бе момиче, да не би да си тясничка и ти кът мен![]()
надарен приятел -> тясна мацка.. => напълно въможно е да те е наранил и да има малко кръв
Или както казаха и секса ако е бил по груб..също е напълно възможно
П.С. И ако следващия път има кръв отиди на лекар![]()
Не е опасно псокойно....може да се получи също така и ако отдавна не си правила секс и той просто е проникнал по-грубо,а ти примерно не си била добре овлажнена... спокойно! Но ако продължава често след другите ти полови контакти е добре да се консултираш с лекар!![]()