.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Кръв

Кръв

Като го правихме с гаджето ми след това малко ми течеше кръв.Не съм девица от 3 години.На какво може да се дължи

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    щом не си девица от 3 години значи му кажи другия път да намали оборотите

А той по-грубо ли е прониквал така да го кажа, защото иначе наистина няма логика да има кръв, макар че понякога може да се случи, но все пак ти не си девствена от три години, но пък и пенисите на момчетата са различни по големина и дебелина
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Протъркал ти е шундата
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Протъркал ти е шундата
    на теб удавна ти се е изтъркал мозака...

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    А той по-грубо ли е прониквал така да го кажа, защото иначе наистина няма логика да има кръв, макар че понякога може да се случи, но все пак ти не си девствена от три години, но пък и пенисите на момчетата са различни по големина и дебелина
    ami da ne e ni6to seriozno nali

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    Протъркал ти е шундата
    на теб удавна ти се е изтъркал мозака...
    Теб никой не те пита, имаш пълното право да си правиш пас и да не контактуваш с мен!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Протъркал ти е шундата
    +1 :Д:Д:Д Ше зарасне, нема се плашиш ; )
    Чиста любов.
    Усмивка на дете.
    Изведнъж кръв
    и груби мъжки ръце.
    ~*~

може примерно ако му е по дебел пишока нещо да се е протъркало тамм
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Вероятно те е наранил при проникването особено ако си по-тясна а пениса му е голям и широк,има още десетки варианти за които се сещам но не съм лекар и не мога да гадая... Обърни внимание на кръвотечението като времетраеност ако продължава дълго се консултирай със специалист няма нищо срамно и неестествено в това,тук в форума ще ти говорят за пишоци,за шунди, за вибратори, за дилда но едва ли ще успееш да разбереш от къде идва проблема ти пак добре че има хора спазващи приличният тон и правещи разликата от кретенският контингент (състоящ се от девствени младежи и девойки) щедро раздаващи съвети за щяло и нещяло.

em i na men vednaj mi te4e no t obeshe zashtoto bivshiq mi reshi osven penisa si da mi vkara i nqkolko prasta

spoko shte ti mine
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

какво ти е пъхал в търбуха бе момиче, да не би да си тясничка и ти кът мен

Мега фен Аватара на Rofl4e
    надарен приятел -> тясна мацка.. => напълно въможно е да те е наранил и да има малко кръв

Или както казаха и секса ако е бил по груб.. също е напълно възможно

П.С. И ако следващия път има кръв отиди на лекар

Не е опасно псокойно....може да се получи също така и ако отдавна не си правила секс и той просто е проникнал по-грубо,а ти примерно не си била добре овлажнена... спокойно! Но ако продължава често след другите ти полови контакти е добре да се консултираш с лекар!

Извод : Търсете си мъже с малки п***и !
    Everybody lies !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си