.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: Треваа

Град
    Wonderland
    е безвредна не е,но определено е по-добро от секвите синтетични боклуци
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Твърдо против.Проблемът е в телевизорите на тези,които не могат да се отпуснат и да си разнообразят усещанията по-друг начин.
    Ами, представи си, понякога наистина не можем.

Аз лично често попадам на места с музика, която не ми харесва и за да не ми прави впечатление, пия алкохол или в по-редки случаи, пуша коз. И не, не мога да се отпусна без такива неща.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

постоянната употреба ма трева ме отвръщава.. иначе рядко или понякога може : )

Град
    Непостоянно
    За. И тва че пушиш примерно един два пъти в месеца, не те прави тревоман ебаси
    .!.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз като чуя тревоман си представям някакво хипи с расти, което по цял ден лежи в тревата в Борисова и пуши коз. Което си е доста противна картинка, де...
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Писането на кирилица е задължително!
    Punisherrr
    When you hurt me you really hurt yourself

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от marily
    Za! Super relaxirashto mi deistva i mi dostavq udovolstvie, no ne trqbva da se prekalqva razbirase
    При тебе явно има и старинични ефекти.
    .!.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Веднъж или два пъти пуша в месеца, но понякога пропускам. Не е нищо особено.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    мразим тревомани
    Моля да не ме мразиш
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

И аз мразим тревомани, но па пушим трева...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FockidyFockFock
    И аз мразим тревомани, но па пушим трева...
    +1

са не пуша, щото треньоро каза, че съм курвар и пияница, остава да каже, че съм и наркоман и край с футболната ми кариера

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Най-много мразя е такива мърши, да започнат да ми говорят, че един път пушиш и си тревоман, наркоман, пропаднал и т.н.
    Значи преди 2-3 години съм стигал и до 30-35 пъти на седмица да се напушвам, но си спрях, сега пуша макс по 1 път на месец.
    Иначе тревата не те прави тъп.Или си си тъп или не...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Варна
    Бог я е създал,защото тя е за нас!
    ЗА
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

А замисляли ли сте се, като си купувате трева, при кого отиват парите? На кого плащате за забавлението си и релакса и какво му плащате?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от hint
    А замисляли ли сте се, като си купувате трева, при кого отиват парите? На кого плащате за забавлението си и релакса и какво му плащате?
    Неразбирам смисала на въпросите ти ? Плащаме на този,който ни я носи ии му плащаме му в пари..пхаа Или това трябваше да е интелектуален въпрос ,който трябваше да ни наведе на сериозни мисли ? Неразбрах..

Град
    Непостоянно
    Аз се чудя hint за чий хуй ще ми държи сметка за какво точно си давам парите..
    А пък и някои могат да си гледат на терасата, примерно..
    .!.

Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    Неразбирам смисала на въпросите ти ? Плащаме на този,който ни я носи ии му плащаме му в пари..пхаа Или това трябваше да е интелектуален въпрос ,който трябваше да ни наведе на сериозни мисли ? Неразбрах..
    А този, който ти я носи, как се нарича, знаеш ли? И с какво се занимава знаеш ли?

Защо трябва, за да се забавлявате, да поддържате финансово система, която е вън от закона. Паричките от вашата тревица, макар и да са по-дребна сума, всъщност са достатъчно сериозен финансов източник за хората, които се занимават с наркотици и проституция и търгаш на деца. Това са същите хора, и всички вие поддържате системата им, докато си чакат да отмине луфта между големите доставки на другите гнусотии, с които се занимават.

Ако пиете алкохол, кафе или пушите цигари, поне поддържате друга система, от която има данъци, които влизат в хазната. Дълга тема е, и ако никога не сте се замисляли, няма смисъл да говорим.

Всеки сам си решава, само помнете, че с всяка дозичка, правите по-силен някой чичко, който ще плати на някой после за още едно момиче в бардака си.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Най-много мразя е такива мърши, да започнат да ми говорят, че един път пушиш и си тревоман, наркоман, пропаднал и т.н.
    Значи преди 2-3 години съм стигал и до 30-35 пъти на седмица да се напушвам, но си спрях, сега пуша макс по 1 път на месец.
    Иначе тревата не те прави тъп.Или си си тъп или не...
    знаеш ли колко ме боли за тебе?
    иди се напуфкай, за да избягаш от проблемите и сивото ежедневие
    релаксирай копелееее, релаксирай
    и не ми ги обяснявай тия, човек който пуши 3 години в момента има една кофа мозък без капка ум, а му сечеше пипето....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
    А този, който ти я носи, как се нарича, знаеш ли? И с какво се занимава знаеш ли?

Защо трябва, за да се забавлявате, да поддържате финансово система, която е вън от закона. Паричките от вашата тревица, макар и да са по-дребна сума, всъщност са достатъчно сериозен финансов източник за хората, които се занимават с наркотици и проституция и търгаш на деца. Това са същите хора, и всички вие поддържате системата им, докато си чакат да отмине луфта между големите доставки на другите гнусотии, с които се занимават.

Ако пиете алкохол, кафе или пушите цигари, поне поддържате друга система, от която има данъци, които влизат в хазната. Дълга тема е, и ако никога не сте се замисляли, няма смисъл да говорим.

Всеки сам си решава, само помнете, че с всяка дозичка, правите по-силен някой чичко, който ще плати на някой после за още едно момиче в бардака си.

И какво ще ми кажеш ,че от таз хазна не ги крадът ли парите ? Еми нека да са финансов източник на хората,какво ме интересува дали на тях или на другите ,който крадът директно от хазната! Имаш си мнение до някаде е правилно ..моето е малко по различно както и да е много добре знаеш ,че с това мнение няма да спреш никой да си пуши. И все пак по добре трева отколкото хероин! Пък за това,че безобидния студент ,който цяла седмица блъска и учи и работи събота и неделя сенашушва има нещо общо с проституцията моляя те....а по-добре ли е кварталния алкохолик дето от сутрин до вечер пии и бии жена си ??!

Честно казано ПРОТИВ!
    Познавам супер много тревоманчета, вечер в Индианското в Люлин 8 става страшноо
    Иначе съм чувал много хора да казват, че вреди по-малко от цигарите, но скоро четох, че някви Новозеландски учени направили експеримент и доказали, че изпушването на една цигара канабис има същия ефект върху белите дробове както и 5 цигари. Знае ли човек?
    Преебана работа, още по-преебано ако пушиш друсан коз!
    Патриk Патрисия

Нито съм против нито съм за. Незнам .. просто е въпрос на личен избор.Против съм пушенето на 10 масета на ден,но съм за рядкото пушене .. В смисъл такъв защо да не пушиш примерно 1 или 2 пъти в месеца ей така за развлечение.Мисълта ми е просто,че всичко трябва да е с мярка независимо,че тревата се води "лек наркотик".
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си