.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ГРД

ГРД

Честит рожден ден на Enough!

След сватбата започнах да се чудя дали наистина съществувам. Започнах да се питам дали не съм просто отражение в прашно (празно) огледало.
    Черни сенки, бледи отражения, маскирани лица ме преследват и ме наблюдават. Аз вървя след останалите следи от мен и търся себе си.
    Заставам между две огледални стени и хиляди Аз се материализират – изскачат едно подир друго – безкрайни отражения, безброй двойници, които се взират в мен. Питам ги: Кой от вас съм Аз? Те бездушно мълчат.

Врата към миналото – отварям я и влизам – и се виждам – в черен костюм, строен, изправен, усмихнат – значи съм съществувал – ето, това съм Аз. Спомен. Мираж. Олтарът, свещеникът и тя – в бяло, леко наколнила глава към мен, леко и някак виновно свела проницателен поглед.

Врата към бъдещето – отваря се и ме поема – и се виждам – в черен костюм, легнал, посинял, безжизнен – ето, това съм аз – когато вече няма да съществувам. Блян. Химера. Дупка в пръстта, свещеник и тя – в черно, с прибрана коса и вперила безчувствен поглед в мен.

Врати към реалността – влизам през всички едновременно, разливам се през тях в настоящето. Вглъбяване. И мислите изчезват, изригва светлина и ме обгръща в студени вълни – ето, това е реалността – където всичко съществува и все пак нищо не е. Спокойствие. Мир. Тишина. Светлина. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------– и изведнъж – МИСЪЛ! – и Тя, с вперени черни очи в мен – и аз, в предсмъртни мъки – и ето, вече знам... Проглеждане. Просветление. Прозрение.

И тази м и с ъ л се превръща в обсесия, и мислейки за нея, аз бавно предизвиквам случването й.

Обсесия/Ясен Василев

И тук, защото:
    - лъвовете са самолюбиви
    - и още как:Д

Пази я, пази се!)

Град
    У нас Си (=
    Да ни е честито

*не че да ти крада темата, само да се похваля, ставам на 18!!!

Супер фен Аватара на PIF
    череде, гад долна
    остани себе си, малко странен, леко загадъчен, и не винаги достъпен...
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

честито...и умната
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Ейй Теди, изпревари ме. :/

Честит рожден ден, лигльо! (:
    Повече мигове!

Едит: http://www.youtube.com/watch?v=s-sU4xZur8A ;]

Тео, бе, к'ви мигове? Вечности!

Мигове, мигове те са хубавото,вечности няма.
    Не ми оспорвай, ей!

Честито.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Леле ;] Благодаря ви много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си