- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли че съм старомоден ?
Значи аз съм малко странен в отношенията си с момичетата,държа се мъжки но използвам вероятно някакви остарели начини на флирт,обичам да ходиме по ресторани по-тихи,да правя вечери на свещи в къщи да танцуваме балади и т.н. като гледам обаче все по-малко девойки се кефят на подобни неща,повечето с които излизам ми говорят за дискотеки,барове,клубове и т.н. не че съм против това дори ми допада но да не се превръща в ежедневие или задължителните петък и събота в които можем да се отпуснем в комфортна обстановка в някое добро заведение,да хапнем,пийнем по нещо да си поговориме и да послушаме музика на спокойствие да се чуеме и видиме кой кой е ...
Според вас демоде ли съм,задължително ли е да беснея 24/7 по дискотеки и клубове само и само да направя добро впечатление и това ли е разбирането за мъжа към днешна дата.Очаквам коментари както от момичета така и от момчета.
Грешен раздел
Преместена от Punisherrr
Не мисля, че си старомоден. Това, което казваш е наистина хубаво и не не е задължително да си постоянно по дискотеки и клубове, където нито може да си чуеш приказката с някого, нито да си се отпуснете двамата... Една спокойна, уютна обстановка би свършила доста по-добра работа за опознаване и за прекарване на една романтична вечер с човека до теб![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ами аз лично бих ти казала "ЕВАЛА" момчета като теб вече са голяма рядкостаз лично много се кефя на такива неща смисъл от всичко по-нещо да има,пък и съм много романтична и за това
Напротив.Аз самият съм с такива нагласи и много момичета са ми казвали,че момчета като мен и теб вече са рядкост,и такова държание е много ценено от момичетата.Ако някоя те отреже заради това - не си заслужава.![]()
П.П. Не мисля че това е за "Секс" раздела...![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Джентълмен си, не си демоде. Бъди си такъв какъвто си и не се променяй.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Ем и аз съм на същото мнение. Да се усамотим , на тихо , разговори , по-нежно да се действа. Просто попадаш на неподходящи. Всъщност повечето мислят за купона и как да забият момиче за 1 вечер. Това твое държание хич не е демоде. Просто някой хора не го осъзнават. Не се променяй и ще намериш някой който ще цени това отношение.![]()
Станислава
Разбира се,че не.Даже твоето виждане за добро прекарване съвпада с моето,а и на доста двойки,които познавам.
Интересно ми е обаче защо човек като теб си има вземане - даване с момичета,които изобщо не са неговия тип.Не си струва да се променяш заради тях![]()
За това всички хора сме различни според мен това е много готино а и много жени го обужават дори и тези които си падат по дискотеки и такива работи и те са гледали сапунки![]()
1. мисля ,че въпросът ти е безсмислен, тъй като ти вече сам си отговори на него
2. но понеже знам,че "днешното поколение" не може да се изразява хубаво, ще кажа,че ти искаше да попиташ не дали е отживелица/защото както сам каза е, масата от момчета днес не е такава/, а дали е лоша проява тази "отживелица"
3. моят отговор- не, не е лоша, напротив, мн е хубаво това
4. от друга страна не е мн добре за самия теб, тъй като повечто момичета няма да го оценят и ще те зарежат /хипотетично, не ти го пожелавам в никакъв случай/ именно заради това по- достойно поведение, но проблемът си е в тях, това теб да не те бърка![]()
Това се нарича РОМАНТИКА! И не, не е демоде(все още) и е 100% по-добре от това да ходиш по някакви тъпи дискотеки и барове. Просто тия с които си бил не са го оценили.
Не се тръшкай, не е демоде. И аз донякъде съм такъв. Не гледай стадото, от които си милиш, че трябва се научиш, гледай себе си. Пък за девойката, се ще случиш на някоя, която ще го оцени и повярвай, ще поживеете страхотно.![]()
Не си демоде...Да ти кажа много момичета мечтаят да срещнат момче като теб.Не се притеснявай и бъди себе си.Ако някоя не те оцени такъв,какъвто си-значи не е твоето момиче...![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Не си старомоден. Ти си пич![]()
![]()
Иска ми се да срещна човек като теб![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
не не си старомоден..Почти всяка от нас търси именно това.. не само партита простоии и шумни истории.. ами и малко тишина..усамотение с любимия човек..
![]()
Много се радвам като видя,човек които постъпва като автора.Много си е добре човека даже.Аз примерно съм отвратена,от момчета,които висят по цели нощи в дискотиките и водят приятелките си по най различни долнопробни кръчмички.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
уоу,отдавна не бях срещала такова момче...мога да ти кажа,че не си никак старомоден,а напротив-в днешно време много от момичетата биха предпочели човек като теб до себе си отколкото някое гъзарче забиващо всичко що мърдо от срещуположен пол по дискотеките![]()
Лично аз съм 100 пъти по-добре настроена към тиха,уютна,леко романтична атмосфера отколкото към барове и тем подобни глупости![]()
както каза розовслънчо-дано някой ден и аз да открия човек като теб..наистина сте рядкост в днешно време![]()
![]()
НЕ СИ СТАРОМОДЕН! В днешно време са голяма рядкост момчетата като теб за което Евала и да ти кажа наистина има момичета които ценят това качество в момчетата,номера е да намериш подходящата. Аз също съм против тези нощни излизания да не можете от силната музика да си чуете приказката ,5 думи да не може да си кажете. Естествено има и моменти в които е хубаво да разпускате но в по-далечен етап на връзката..супер си
![]()
Нали знаеш приказката-за всеки влак си има пътници.Това че не си намерил досега такова момиче което да харесва романтици,означава че не търсиш на правилното място,а не че такива момичета не съществуват.Ако седиш пред дискотеките в очакване да си намериш някоя романтичка си в грешкаПървоначално написано от Youth_boy
Смени средите
![]()
Точно,кратко и ясно !!Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Всички сме пичове http://vbox7.com/play:c11bfc7dПървоначално написано от 0nem0retIme
![]()