- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Споделете своите начини за Relax
Как релаксирате вие?? Лично аз предпочитам да си пусна чилаут музика, да се настаня удобно на леглото и да душкам един ароматизиран сапун на Refan, с който никога няма да се изкъпя
Ама определено трябва да има чилаут. На мен лично много добре ми действа, когато не чувам нищо друго... Какви са вашите начини: чилаут музика и спокойствие, да си лежите и да си душите нещо приятно... или нещо друго???![]()
![]()
![]()
P.S. Не знам дали има такава тема, лично аз не намерих!!!
Аз разпускам само когато спа. Иначе съм 24/7 трейнинг. След тренировка си пускам някоя рок балада или някоя спокойна музика и си вървя.![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Къпя се, мажа си тялото с лосион, лягам на леглото и заспивам..![]()
Взимам си една гореща вана.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
мии два начина
лягам си на леглото завивам си се с одялото , гушкам някоя плюшка затварям очи и заспивам ^^
или пак си легна на леглото завия се , гушна нещо или мойта си котка пускам си музика , за предпочитане Trentemoller ии почти винаги пак заспивам
има и трети вариянт
в който не правя абслютно нищо , или съм легнала на дивана или на леглото ми и си седя и се взирам някъде , докато мисля ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ТОВА е чилаут музика...[/url]Първоначално написано от LittleFashionista
Психически си почивам докато тренирам,тогава съм най-спокоен и не ме тревожи и безпокои абсолютно нищо.Физически,като полегна да дремна за час-два.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Няма никакъв релакс тука,братче.![]()
като си пусна музика съвсем тихичко, колкото да я чувам, и легна да спя след обяд / за предпочитане времето да е дъждовно и в стаята ми да е леко хладно./
или спя или слушам рок балади свита на дивана, гушнала възглавницата и не мисля за нищо..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Като гледам някой филм : )
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Като отида някъде за няколко дни.В къщи абсурд.Все някой ще звъне абе все ще стане нещо.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
изкъпвам се, паля свещи, сядам на пода в поза лотус и изправен гръб, затварям си очите и за 10 минути съм презаредила батериите![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Съня за мен е най-добрата отмора.Най-често се изкъпвам,мажа се с някакъв отпускащ лосион и лягам с някаква плюшена играчка или си пускам тихичко музика.Другия вариант е да легна малко на тишина.Простол се просвам на леглото като в стаята ми е тихо и погледа ми се рее някъде колкото да си прочистя ума.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от TeenSpirit
И аз така (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Пускам яко климатика,та да стане много студено
тогава лягам и се завивам![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
ми излежавам се пред тв и ям![]()
Само когато спя иначе съм нон-стоп в движение не мога да стоя на едно място.
;DD
гореща вана,хладен душ,мажа си краката с един странен крем,маска на лицето,краставички на очите,лягам на дивана ии музика (:
спокойна музика лягам си на дивана ии си пуша илии някъде навън малко сред природата за предпочитане сама .. време за размисъл и спокойствие
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
^^ако е през деня-лягам да спя...
^ако е вечер(лятото) изкарвам плажния дюшек на терасата и гледам към небето...
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever