- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Споделете своите начини за Relax
пускам ска или кънтри,плякам си няква охлаждаща маска на лицето и си лежа.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Мммм аз си пускам музика и рисувам.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Най - обичам така: лято, прохладна вечер (около 21:00 - 22:00 ч.), пуснати щори, широко отворен прозорец (понякога и течение си правя), 2-3 ароматни свещи и за фон ми е някакъв чилаут ,или просто нещо бавно и спокойно, и щурците които се чуват из отвън естествено хаха. Така седя около 20 - 30 минути и после ми е супер. Тъпото е, че точно когато си правя тези "relax sessions" ми се иска най - много гаджето да е до мен, пък ако е наблизо едва ли ще ...хмм 'релаксирам'![]()
Почти 1 към 1 сме само дето аз тренирам по 12 часа на денПървоначално написано от DarkKisss
други 5/6 от денонощието ги прояждам или
отпускам пред рс-то точно с рок балади или някаква
твърда музика или съм до магазина![]()
Останалите часове от денонощието ги проспивам.
Това е засега след няколко дни ще си отрежа от
почивките и тренировките, за да вмъквам учене !
Лягам си на леглото с за фон пускам трансче и така .. :]
Гледам нешънала, карам колело(зимата кънки за лед),бягам на стадиона, слушам Muse, гледам весели филми, рисувам, чета и главно СПЯа и мн йога мммм, релакс
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Абсолютно същата съм. С физическия релакс проблеми нямам, обаче с психическия- трябва да си отвличам вниманието с битови дейности- бърсане на прозорци, местене на мебели, бърсане на прах, преподреждане на книги/учебници (изобщо основно почистване+одреждане). Като седна на дивана изморена на N-та степен, релаксът идва сам.Първоначално написано от vampire_girl_
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Задължително трябва да съм сама в къщи ( лятото на хладно, зимата на топло ), взимам си един горещ душ и или си лежа, или гледам тв и пия сокче.