.

Виж резултатите на анкетата: ?

Гласували
177. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • пфф глупости!

4 2,26%
  • това си е чиста изневяра!

22 12,43%
  • зависи...

51 28,81%
  • не

11 6,21%
  • да

89 50,28%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 112
    Голям фен
    Зависи...ако съм аз не е изневяра,ако е той-изневяра е
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Зависи...ако съм аз не е изневяра,ако е той-изневяра е
    ъхх , тва ми хареса ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от JekoV
    Токра мани ги кво говорят точно така е.. Един поглед е достатъчен понякога, а някой каза че не тре да е толко ревнив ли нещо такова тук дори не става въпрос за ревност,достаатачно е да си седиш с компанията и жената и да я видиш как се загледала втренчено или влюбено в някой ,как флиртуват примерно и сичко е ясно
    Мисля че бъркаш нещата.Купи си тълковен речник и потърси думичката изневяра.Това че приятелката ти заглежда примерно друг мъж незначи нищо,може да го прави по ред други причини-да те кара да ревнуваш,да те изпитва.Това не значи че 100% ще отиде и ще си легне с него.Аман от ревнивци ето такива връзки нямат бъдеще
    Дам и ти си прав ,но говоря за онзи поглед който не е просто флирт нито изпитание нито нищо от гореспоменатитие говоря за истински влюбения поглед който се усеща!Усета това е - за това говореше токра защото знае че зад един такъв поглед седи мисел за изневяра- която мисел не е нищо друго освен нереализирана изневяра(затова казва че поглед е достатачно няма нужда дори от целувка която ще дойде в последствие).. Токра го каза така завоелирано че мн трудно се разбира но смятам че точно това визираше.!
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Токра мани ги кво говорят точно така е.. Един поглед е достатъчен понякога, а някой каза че не тре да е толко ревнив ли нещо такова тук дори не става въпрос за ревност,достаатачно е да си седиш с компанията и жената и да я видиш как се загледала втренчено или влюбено в някой ,как флиртуват примерно и сичко е ясно
    Мисля че бъркаш нещата.Купи си тълковен речник и потърси думичката изневяра.Това че приятелката ти заглежда примерно друг мъж незначи нищо,може да го прави по ред други причини-да те кара да ревнуваш,да те изпитва.Това не значи че 100% ще отиде и ще си легне с него.Аман от ревнивци ето такива връзки нямат бъдеще
    И не съм от ревнивите е ревнyвам но не съм толкова ревнив колко ме изкара..
    <-----<<<< ME

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    даа, изневяра е ..

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    За мен си е чиста изневяра

Цитирай Първоначално написано от Tokra
    Да, то и един дълбок поглед също стига..
    Наясно ли си за какво говориш
    Дам, и то пределно. Ако видиш партньорката ти да гледа друго момче по същия начин, както те е гледала, когато сте започнали връзката си. Едно такова влюбено, дори не мопга да го опиша как ще се почувстваш? Не ти говоря за броените девойки, а някоя заради която ще направиш всичко?
    Не мисля че съм толкова ревнив,че да смятам един поглед за изневяра Аз не мога да и забраня да се оглежда наоколо или да гледа само напред като кон с капаци.Много си краен като каза тези думи.В една връзка трябва да има свобода,иначе лошо.Също така трябва да и имаш доверие,това е просто съвет.Иначе връзката става задушаваща Но наистина не те разбирам явно си доста ревнив,горко на момичето с което се хванете
    Толкова повърхностно мислиш... Въобще не става дума за ревност.. ам нема значение нема да разбереш туко така.В думите на токра имаше подтекст или нещо над което да се замислиш да си го представиш и да се попиташ защо той смята така и ако се замислиш ще разбереш.А е напълно прав напълно.
    <-----<<<< ME

А според вас полезно ли е все едно и също да ядем? Всеки човек се нуждае от различни храни, следователно и от различни устни Е, ако гаджето е твърде резервирано и ревниво, а вие искате да го задържите, трябва да се позамислите малко...
    ElinoOor

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    А според вас полезно ли е все едно и също да ядем? Всеки човек се нуждае от различни храни, следователно и от различни устни Е, ако гаджето е твърде резервирано и ревниво, а вие искате да го задържите, трябва да се позамислите малко...
    Глупаво е да свързваш устните с храната. Оо Не,не е полезно да ядем едно и също,но какво нездравословно има в това да си с един човек да целуваш само неговите устни? Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    Кифличка
    <-----<<<< ME

Цитирай Първоначално написано от bathory
    зависи, но по-скоро да :S
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

не.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Дори един дълбок поглед,изпълнен със сексуално желание си е изневяра.

според мен една целувка е много повече изневяра от колкото едно ебане
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Повече от фен
    Да естествено. И както казаха- погледи, и всякакъв вид контакт било то писмен, мислен или физически си е изневяра!
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Ако е имал желание да го направи тва за мене е изневяра .. и е достатъчно да прекратя всичко .. значи че не съм му достатъчна и очевидно има нужда от нещо друго ..

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Зависи, ако е спонтанна не мисля, че е изневяра, но ако тая целувка е породена от някакво привличане си е изневяра..но в крайна сметка тва е една целувка
    +1 !!!
    ~ EviL DeViL ~

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Да, то и един дълбок поглед също стига..
    Наясно ли си за какво говориш
    Дам, и то пределно. Ако видиш партньорката ти да гледа друго момче по същия начин, както те е гледала, когато сте започнали връзката си. Едно такова влюбено, дори не мопга да го опиша как ще се почувстваш? Не ти говоря за броените девойки, а някоя заради която ще направиш всичко?
    Не мисля че съм толкова ревнив,че да смятам един поглед за изневяра Аз не мога да и забраня да се оглежда наоколо или да гледа само напред като кон с капаци.Много си краен като каза тези думи.В една връзка трябва да има свобода,иначе лошо.Също така трябва да и имаш доверие,това е просто съвет.Иначе връзката става задушаваща Но наистина не те разбирам явно си доста ревнив,горко на момичето с което се хванете
    Толкова повърхностно мислиш... Въобще не става дума за ревност.. ам нема значение нема да разбереш туко така.В думите на токра имаше подтекст или нещо над което да се замислиш да си го представиш и да се попиташ защо той смята така и ако се замислиш ще разбереш.А е напълно прав напълно.
    Щом мислиш че имам повърхностно мислене,давай обясни това което торка е имал предвид,слушам те?

Голям фен Аватара на CTOMAHA
    Град
    МОМЧЕ СЪМ
    засии.. :P
    Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
    тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"

Това, което ти каза JekoV е това, което мисля аз, Sh@d0w. Разни хора, разни идеали, де*а...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Така е,попринцип.Но в случая мисля че вие просто драматизирате.Това ващо е просто преувеличение на ситуацията.Прочетете темата-въпроса е съвсем прост: Изневяра ли е целувката.Всеки си има мнение,но да казваш че щом загледа друг е изневяра...дедазнам малко странно ми звучи да оставиш гаджето само защото се е загледала.Вие не се ли заглеждате по хубави момичета?

Мега фен
    изневяра е, естествено. на никого не би му било приятно гаджето му да се мляска с друг/ а, нали?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Сама по себе си целувката не е изневяра. Но е достатъчно категоричен начин да разбереш колко интересуваш партньора ти.
    ла-ла-ла

Така е,попринцип.Но в случая мисля че вие просто драматизирате.Това ващо е прдото преувеличение на ситуацията.Прочетете темата-въпроса е съвсем прост: Изневяра ли е целувката.Всеки си има мнение,но да казваш че щом загледа друг е изневяра...дедазнам малко странно ми звучи да оставиш гаджето само защото се е загледала.Вие не се ли заглуждате по хубави момичета?
    Аз не. Първо, за мен, фигурата на прителката е перфектна. Второ, вярно е, че първият път виждам външната красота, но в последствие започвам да виждам вътрешната, тази, за която си струва да продължиш да се бориш за нея. Трето, ако загледам някоя, това е защото съвпада или не съвпада с МОИТЕ рамки за перфектност (за мене, те са на половинката ми (стил на обличане, поведение и т.н.). Тъй, за темата... аз просто исказах мнение, че дори и дълбок поглед, пълен с любов, не към теб, а към друг, е изневяра... Лично мнение, всеки си го има. Иначе си гласувах за "Зависи", защото зависи колко и какво чувство е заложено в нея.

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Целувка по устата = край
    ако те хванат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си