- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката според вас изневяра ли е?
Зависи...ако съм аз не е изневяра,ако е той-изневяра е![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
ъхх , тва ми хареса ^^Първоначално написано от love_enrique
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Дам и ти си прав ,но говоря за онзи поглед който не е просто флирт нито изпитание нито нищо от гореспоменатитие говоря за истински влюбения поглед който се усеща!Усета това е - за това говореше токра защото знае че зад един такъв поглед седи мисел за изневяра- която мисел не е нищо друго освен нереализирана изневяра(затова казва че поглед е достатачно няма нужда дори от целувка която ще дойде в последствие).. Токра го каза така завоелирано че мн трудно се разбира но смятам че точно това визираше.!Първоначално написано от Sh@d0w
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
И не съм от ревнивите е ревнyвам но не съм толкова ревнив колко ме изкара..Първоначално написано от Sh@d0w
<-----<<<< ME
За мен си е чиста изневяра![]()
Толкова повърхностно мислиш... Въобще не става дума за ревност.. ам нема значение нема да разбереш туко така.В думите на токра имаше подтекст или нещо над което да се замислиш да си го представиш и да се попиташ защо той смята така и ако се замислиш ще разбереш.А е напълно прав напълно.Първоначално написано от Sh@d0w
<-----<<<< ME
Глупаво е да свързваш устните с храната. Оо Не,не е полезно да ядем едно и също,но какво нездравословно има в това да си с един човек да целуваш само неговите устни? ОоПървоначално написано от XiPiXoPiGiRL
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
КифличкаПървоначално написано от XiPiXoPiGiRL
<-----<<<< ME
Първоначално написано от bathory
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
не.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Дори един дълбок поглед,изпълнен със сексуално желание си е изневяра.
според мен една целувка е много повече изневяра от колкото едно ебане![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Да естествено. И както казаха- погледи, и всякакъв вид контакт било то писмен, мислен или физически си е изневяра!
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Ако е имал желание да го направи тва за мене е изневяра .. и е достатъчно да прекратя всичко .. значи че не съм му достатъчна и очевидно има нужда от нещо друго ..
+1 !!!Първоначално написано от mrtn
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Щом мислиш че имам повърхностно мислене,давай обясни това което торка е имал предвид,слушам те?Първоначално написано от JekoV
засии.. :P
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"
Това, което ти каза JekoV е това, което мисля аз, Sh@d0w. Разни хора, разни идеали, де*а...
Така е,попринцип.Но в случая мисля че вие просто драматизирате.Това ващо е просто преувеличение на ситуацията.Прочетете темата-въпроса е съвсем прост: Изневяра ли е целувката.Всеки си има мнение,но да казваш че щом загледа друг е изневяра...дедазнам малко странно ми звучи да оставиш гаджето само защото се е загледала.Вие не се ли заглеждате по хубави момичета?
изневяра е, естествено. на никого не би му било приятно гаджето му да се мляска с друг/ а, нали?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз не. Първо, за мен, фигурата на прителката е перфектна. Второ, вярно е, че първият път виждам външната красота, но в последствие започвам да виждам вътрешната, тази, за която си струва да продължиш да се бориш за нея. Трето, ако загледам някоя, това е защото съвпада или не съвпада с МОИТЕ рамки за перфектност (за мене, те са на половинката ми (стил на обличане, поведение и т.н.). Тъй, за темата... аз просто исказах мнение, че дори и дълбок поглед, пълен с любов, не към теб, а към друг, е изневяра... Лично мнение, всеки си го има. Иначе си гласувах за "Зависи", защото зависи колко и какво чувство е заложено в нея.Първоначално написано от Sh@d0w