- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката според вас изневяра ли е?
Зависи от човека,зависи от обстоятелствата,зависи от много неща...За мен една целувка е изневяра само,ако е с чувство...Ако не е-значи не е изневяра...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Твърдо ДА
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Изневяра,неизневяра-важно е с каква мисъл е станала.Изневяра ми се струва прекалено силна дума,подходяща по-скоро за друга случка.Какво фактически включва тази дума:вяра,прекрачване на определени граници(принципи),нарушени ,предателство.
Въпрос на уважение е да кажеш на партньора си,ако изпитваш силно привличане към някой друг,дори и да знаеш,че ще го нараниш.Често обаче това се оказва прекалено трудно, т. е. превръща целувката в лъжа.Лъжа е и ако си признаеш за целувката ,но не и за чувствата.А ние знаем,че лъжата поражда загуба на доверие или иначе казано-безверие.Проблемине се радпалват един-друг и в най-лошия случай се стига до раздяла...
Но замислете се,дали ако имахте семейство и деца с въпросния човек,щяхте да го приемате по този начин.Сега ви се струва непростимо,разбира се,но след някоя друга година,когато нещата не са само черни и само бели,дали ще прекъснете всичко заради една целувка?
мхм
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Зависи и начина , по който целуваш човека.Ако целунеш най - добрия си приятел по бузата примерно като изневяра ли ще се приеме?
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
За мен е изневяра,въпреки че аз го направих и се чуестевам отвратително,и не толкова за това че го направих а за това,че не казах на момчето.Според мен ако си признаеш е много по добре и не е толкова кофти
Не съм съгласен с последното .... Ами, ако човека, който те целуне само си мисли, че му даваш повод, а действително ти не го правиш ? Тогава какво ?Първоначално написано от ShtrudeL
Иначе ... според мен много зависи какви точно са обстоятелствата ...
ДА !![]()
+1Първоначално написано от Sh@d0w
Ами аз ?а с бузата не го поставям, защото целувка там за мен поне е по-скоро приятелска (мом4ето целува моми4ето, или обратното). А за по устата дали с или без език си е изневяра отвсякъде, аи както е казал колегата отгоре си е предпоставка за дори по-сериозен проблем
Щом се е стигнало до целувка..явно тя е повлияна от някакви чувства.Значи е изневяра или поне достатъчно основание да се изтъкне сериозността на връзката.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
зависи от колко време сам с този човек и имам ли му доверие !ако е сериозен ще го побъркам ще е вид изневяра ,иначе не е ,абе тва е една целувка![]()
love is gone!
За мен е изневяра..
Все пак и една целувка говори много, а и щом ще нарани някого.. Няма как да е нещо нормално..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
разбира се че е! ти как би се почувствала ако приятеля ти се целуне с друго момиче ?!?!
Изневярата става в мислите и съзнанието.Целувката е само проява.Зависи от причината за целувка,но лошото е,че партньорът трудно може да ти прочете мислите.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
точноПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
съгласна съм,макар че ако видя приятеля ми да целуне друга не изневяра ами незнам какво още ще си помисля и ще полудеяПървоначално написано от Sh@d0w
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Зависи от предпоставката. Първото, за което се сещам е играта на шише. Не би ми било никакъв проблем приятелят ми да се целува с някое момиче, дори и момче, на шише. Дори бих му се кефела, особено ако се целува с момче. Не бих го счела за гнусно, а за разкрепостено, което за мен е положителна кочество. Сори, отклоних се малко от темата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Човече... ако всички женски мислеха като теб,сега повечето момчета отдавна да са зарязали CS-a и да са почнали да цъкат "шише". ОоПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Голяма работаПървоначално написано от Riva
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.