.

Виж резултатите на анкетата: Говорите ли повреме на секс?

Гласували
112. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Зависи от секса (понякога)

37 33,04%
  • Не

19 16,96%
  • Да

56 50,00%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    аз си говоря на пениса
    GTA Stunting

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    То секса без викове стенения пъшкания и др. такива подробности е като таратор без краставица
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

^ Ми да, аз една секунда тишина не оставям. Тя като спре да пъшка, започвам аз редуваме се.

Повече от фен
    Ами то зависи от партньора

Цитирай Първоначално написано от Anabel
    То секса без викове стенения пъшкания и др. такива подробности е като таратор без краставица
    Точно го каза \/

-=-
    Само да вметна, че тук не става дума за пъшкането/драскането/хапането/охкането да се прави, щото трябва да го има - тоест да го правиш фалшиво без да имаш нужда от него и да го чувстваш...
    Тези неща трябва просто като ти идват отвътре да си ги пуснеш на воля и да си ги изразиш, да го правиш, щото едва ли не не издържаш на кефа.
    Тогава е истината

Мен редовно си ми тропаха и хлопаха съседите като се развихрим, ама май посвикнаха, че имат горещ съсед :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Това за плакането и хлипането са глупости, не мисля че трябва да е така. Според мен се получава при жени, които са натрупали достатъчно отрицателни преживявания и емоции и тъй като секс действа освобождаващо в този момент те излизат наяве, тоест както беше казал един мой колега да се изхвърли стреса
    В заблуда си
    Не е заради отрицателни емоции, а заради самия оргазъм.Той е толкова силен и разтърсващ (не знам още какви определения да му сложа), че цялото ти тяло реагира.Толкова е мощно, че, ако ти потече сълза, то е от удоволствието.А то не е плакане, защото плачеш, когато си тъжен и т.н. Просто вмомента сама се спуска сълзата, без да можеш да се контролираш.
    Не знам дали разбра, ама това е истината.
    Ясни са ми обясненията, неведнъж съм ги чувал, но винаги хората си мислят че е от удоволствие, защото им се струва тъпо да е от друго. И в твоя случай е така. Именно без да разбираш ти си го каза, че тялото ти реагира, то реагира на стреса, който в този момент излиза, тоест организма се пречиства. Това е нещо подобно като да ти правят масаж, само че в случая става по други причини
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ти държиш да си ги стряскаш и толкова, ей..

Ти ги плаши, аз ше ги карам избухват от кеф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Ти държиш да си ги стряскаш и толкова, ей..

Ти ги плаши, аз ше ги карам избухват от кеф
    Хахаха, стига бе човек, то да не е от това, че аз стресирам, говоря, че е от натрупаните отрицателни емоции и преживявания на човек през деня, седмицата и така нататък
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

^ Не е така.
    Бях го гледал по Дискавъри по едно предаване преди години и съм убеден, че обяснението беше друго.
    По-биологично е, не е от ежедневието

Както и да е.
    Стреснати нестраснати, разревавам
    хахаха

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    приказвам си сам общо взето ахахаХААХ
    Горкия

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз толкова много говоря, че и по време на секс не спирам, обикновено си репетирам речта на Хитлер от 22 юни 41'

Град
    Planet Vegeta
    Аз чатя .
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    деа знам различно
    No matter where you go, there they are...

Guest
    Преди мълчах или стенех съвсем тихо,ама вече...не е така Доста съм шумна и додлудявам приятеля си така,дори започнах с леки цинизми,който по принцип ме отвращават,но в секса звъчат съвсем различно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си