- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорите ли повреме на секс?
То секса без викове стенения пъшкания и др. такива подробности е като таратор без краставица![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
^ Ми да, аз една секунда тишина не оставям. Тя като спре да пъшка, започвам азредуваме се.
Ами то зависи от партньора![]()
Точно го каза \Първоначално написано от Anabel
/
-=-
Само да вметна, че тук не става дума за пъшкането/драскането/хапането/охкането да се прави, щото трябва да го има - тоест да го правиш фалшиво без да имаш нужда от него и да го чувстваш...
Тези неща трябва просто като ти идват отвътре да си ги пуснеш на воля и да си ги изразиш, да го правиш, щото едва ли не не издържаш на кефа.
Тогава е истината
Мен редовно си ми тропаха и хлопаха съседите като се развихрим, ама май посвикнаха, че имат горещ съсед:P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ясни са ми обясненията, неведнъж съм ги чувал, но винаги хората си мислят че е от удоволствие, защото им се струва тъпо да е от друго. И в твоя случай е така. Именно без да разбираш ти си го каза, че тялото ти реагира, то реагира на стреса, който в този момент излиза, тоест организма се пречиства. Това е нещо подобно като да ти правят масаж, само че в случая става по други причиниПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ти държиш да си ги стряскаш и толкова, ей..
Ти ги плаши, аз ше ги карам избухват от кеф![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хахаха, стига бе човек, то да не е от това, че аз стресирам, говоря, че е от натрупаните отрицателни емоции и преживявания на човек през деня, седмицата и така нататъкПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
^ Не е така.
Бях го гледал по Дискавъри по едно предаване преди години и съм убеден, че обяснението беше друго.
По-биологично е, не е от ежедневието
Както и да е.
Стреснати нестраснати, разревавам![]()
хахаха
аз толкова много говоря, че и по време на секс не спирам, обикновено си репетирам речта на Хитлер от 22 юни 41'![]()
Аз чатя .![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
деа знам различно
No matter where you go, there they are...
Преди мълчах или стенех съвсем тихо,ама вече...не е такаДоста съм шумна и додлудявам приятеля си така,дори започнах с леки цинизми,който по принцип ме отвращават,но в секса звъчат съвсем различно...
![]()
![]()