- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св.Валентин
Само 1 път съм имала приятел точно на тази датаИзкарах си страхотно! И му подарих много хубав подарък, но сега не ми се обяснява. Следващия февруари ще е още по-невероятен.
![]()
Ама си уцелила точния момент да пуснеш темата...
Това че е поредната такава...да не ти пука![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Виновен е админа,търсачката небачка,това е половин час работа даже ако искат ще им дам скрипт за търсачката да го сложат...Несериозна работа![]()
Радко даже не е нужно да пишат скрипт а да модифицират лекичко някой от нета. Не ми се рови, а и не е моя работа![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мразя да съм с някоя на Свети Валентин, защото после ми остава дълъг спомен от това..![]()
Цесекарке, ще ти изпея каквото поискаш..
И аз се чудяПървоначално написано от FunnYboY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Подранили сте с тази тема с....около 6-7 месеца,но здараве да е.Иначе само 1-2 пъти е било.По тази дата все така се получава,че съм самичка.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
*Учудващо как има тема за Св. Валентин без да остават броени дни/седмици до него в търсене на подаръци. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Свети Валентин-денят на празните работи .Не съм го празнувала и няма и да го празнувам.Не понасям всичките сладникави простутии на тоя ден пък и попринцип.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
2 пъти ... ии беше наистина много хубаво ... но естествено на всичко хубаво му идва края иии се съмнявам следващия да го празнувам с някой!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
0 Винаги се е случвало да си нямам мъж тогава или да см избягала от него![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Az se vpisvam v nuli4kata na 20 godiniПървоначално написано от rozovsluncho
Vsushtnost idva sv. Valentin... znam li. Moje i da me ogree
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Айде бе,на Св.Валентин като има 436455 теми се оплаквате.Сега като не му е времето,пак се оплаквате.Нема угодия,братче![]()
По темата: Веднъж![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Гласувах за 1-2 ,за вторият път си беше като обикновен ден ,няма какво да разкажа.
Но за първият .. това беше и с първият ми сериозен приятелПомня още всичко . . бяхме у тях, червено вино ,роза, а бе всичко беше страхотно, музичка, аз и той .. .
Мдаааа ,защо ли всички мъже не са такива. .
2 пъти и то с един и същ човек
<3forbidden taste is the sweetest<3
0![]()