.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    когато имаш предишна провалена връзка точно заради това че си го оставила той да се държи както иска би била по - предпазлива не мислиш ли..?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    когато имаш предишна провалена връзка точно заради това че си го оставила той да се държи както иска би била по - предпазлива не мислиш ли..?
    Да.Би следвало да не се хващаш с лигльовци повече.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Радко ви го каза, ама що се правите на интересни не знам.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

едно момче може да стане "лигльо" единствено ако момичето му позволи той да е такъв и да се държи така с нея ; )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Това се получава (пооне при мен) ,ако човека до теб ти е омръзнал

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    едно момче може да стане "лигльо" единствено ако момичето му позволи той да е такъв и да се държи така с нея ; )
    Едно момче НЕ може да стане лигльо, ако не е бил лигльо преди това.
    Друг е въпроса че често момичетата се увличате по най-големите лигльовци, защото често те са по оборотните и вървежни с напомпано самочувствие до небето.

Това не означава да се държиш като мекотело с него, но не означава и да се правиш на еднственото момиче на света, защото рано или късно на момчето ще му писне и ще бъдеш доста изненадана.

Е, ако попаднеш на плейбой може и да ти тича по гъза докато не си постигне целта и айде чао, довиждане до нови срещи.

Все пак си има някакви граници

Така понеже не се изказах правилно и не можах да обясня правилно какво искам да ви кажа ето едно мнение мое което писах днес в една тема подобна на моята.. тук съм се изразила наий-добре какво искам да кажа.. anonimchetou
    Фен

Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 10:24 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

супер прави си и браво за темичката. Надявам се повечко мнения да бъдат изказани понеже и аз много съм мислила по този върпос.Първо давах всичко и той изведнъж реши че не иска да е с мен бях супееерр наранена.. сега с момчето с което съм съм по - предпазлива. Той супер много ми показва че държи на мен че има чуства..ноо страха от предишната връзка си е в мен.. За това се научих вече да не бъда няква си лигла дето му тичка след гъза.. дето плаче след него..дето винаги е готова да прости.. не искам да бъда онази която забрави за себе си..и живееше за него..Аз вече гледам по-различен начин на нещата.Не позволявам дори и за секунда да ме манипулира по какъвто и да е начин.Показвам му че го обичам, не му липсва и внимание но всичко с границите.. Когато днес не го целунеш на изпращане .. утре ще си поиска 2 целувки.. " е вчера бях пуснала една тема Въпрос към момичетата..имаше разни върпоси ако някой не ме е разбрал.. да прочете това..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си