- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата : )
когато имаш предишна провалена връзка точно заради това че си го оставила той да се държи както иска би била по - предпазлива не мислиш ли..?
Да.Би следвало да не се хващаш с лигльовци повече.Първоначално написано от anonimchetou
Радко ви го каза, ама що се правите на интересни не знам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
едно момче може да стане "лигльо" единствено ако момичето му позволи той да е такъв и да се държи така с нея ; )
Това се получава (пооне при мен) ,ако човека до теб ти е омръзнал![]()
Едно момче НЕ може да стане лигльо, ако не е бил лигльо преди това.Първоначално написано от anonimchetou
Друг е въпроса че често момичетата се увличате по най-големите лигльовци, защото често те са по оборотните и вървежни с напомпано самочувствие до небето.
Това не означава да се държиш като мекотело с него, но не означава и да се правиш на еднственото момиче на света, защото рано или късно на момчето ще му писне и ще бъдеш доста изненадана.
Е, ако попаднеш на плейбой може и да ти тича по гъза докато не си постигне целта и айде чао, довиждане до нови срещи.
Все пак си има някакви граници
Така понеже не се изказах правилно и не можах да обясня правилно какво искам да ви кажа ето едно мнение мое което писах днес в една тема подобна на моята.. тук съм се изразила наий-добре какво искам да кажа.. anonimchetou
Фен
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 10:24 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
супер прави си и браво за темичката. Надявам се повечко мнения да бъдат изказани понеже и аз много съм мислила по този върпос.Първо давах всичко и той изведнъж реши че не иска да е с мен бях супееерр наранена.. сега с момчето с което съм съм по - предпазлива. Той супер много ми показва че държи на мен че има чуства..ноо страха от предишната връзка си е в мен.. За това се научих вече да не бъда няква си лигла дето му тичка след гъза.. дето плаче след него..дето винаги е готова да прости.. не искам да бъда онази която забрави за себе си..и живееше за него..Аз вече гледам по-различен начин на нещата.Не позволявам дори и за секунда да ме манипулира по какъвто и да е начин.Показвам му че го обичам, не му липсва и внимание но всичко с границите.. Когато днес не го целунеш на изпращане .. утре ще си поиска 2 целувки.. " е вчера бях пуснала една тема Въпрос към момичетата..имаше разни върпоси ако някой не ме е разбрал.. да прочете това..