- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Интересно ли ви е Ha каква класна ще попаднете.
Имаме си класна.В лицето е нещо подобно на
![]()
В момента това е нещото, което най - малко ме вълнува. И аз като faststep се надявам тя/той да е точен и безпристрастен преподавател![]()
ново училище,нови даскали, нови съученици...надявам се да има свестни учители,класната не ме интересува толкова,но може би най-много ме интересува класа ми да не е някой задръстен и да се спогаждаме всички
![]()
Даскалицата до 4 клас беше много строга и явно си изразяваше любимците . Таядо 7 клас освен , че беше много строга беше и със бабешки възглед на нещата а и беше емоционално нестабилна и преди това алкохоличка май. Късмета винаги ми е куцал ! Сигурна съм , че 8 клас няма да попадна на госпожа , защото и двете които взимат подгответата са много смотани . Надявам се 9 клас да се падна на свестен учител
. И Да интересуваме на какъв класен ще попадна , защото ми зависят оценките от него и още други неща
![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Да, интересно ми е. Не знам защо, но искам да е класен, никога не съм имала мъж за класен ръководител и ми е интересно как ще бъде. Надявам се учителят(учителката) да е печен и готин.![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Оф ми аз се запознах вече с нея ... 24 години блондинка![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото повече наближава началото на училище, толкова повече ми расте и любопитството за новия класен ръководител.. Иска ми се да е класен, защото никога не съм имала класен, който да е мъж. Иначе учителката ми от 1 до 4 клас беше много печена.. след това тази от 5 до 7 клас беше строга, но и много якаСега не знам каква/какъв ще е по характер, но се надявам да не е някой злобен човек ..
Да, интересно ми е до известна степен кой/коя ще ми е класен/класна и дали ще се запази същата. Минах заешката година и се би трябвало да ми е друг/друга учителят/учителката, защото само на зайците са слагани тези очители. Не останах с особено очарование от миналата си, а кой знае дали не и настояща класна.. Добре преподаваше, но отношение никакво, ужас просто.Дано да ми е някой свястен учител,че пак същите истории не са приятни за търпене.
![]()
![]()
Мда, миналата година имахме супер як класен, ама ни каза, че не иска вече да ни е класен (хъх..), та дано не го замести някой идиот..
Надявам се да е забавна и добра. Да, иначе ми е интересно каква ще е, но тя не е най-важното. Важно е класът да е хубав и всички да сме единни, а не като стария ми![]()
На мен всяка година ми я сменят и ако вземе все да ми пука...![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
..
.. It's Real Love, That you Don't Know about ..<-- True!!
![]()
Female !!
Няма значение![]()
"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor.
If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that." <3333