.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Имаме си класна.В лицето е нещо подобно на

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    В момента това е нещото, което най - малко ме вълнува. И аз като faststep се надявам тя/той да е точен и безпристрастен преподавател

ново училище,нови даскали, нови съученици...надявам се да има свестни учители,класната не ме интересува толкова,но може би най-много ме интересува класа ми да не е някой задръстен и да се спогаждаме всички

Даскалицата до 4 клас беше много строга и явно си изразяваше любимците . Таядо 7 клас освен , че беше много строга беше и със бабешки възглед на нещата а и беше емоционално нестабилна и преди това алкохоличка май . Късмета винаги ми е куцал ! Сигурна съм , че 8 клас няма да попадна на госпожа , защото и двете които взимат подгответата са много смотани . Надявам се 9 клас да се падна на свестен учител . И Да интересуваме на какъв класен ще попадна , защото ми зависят оценките от него и още други неща
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Да, интересно ми е. Не знам защо, но искам да е класен, никога не съм имала мъж за класен ръководител и ми е интересно как ще бъде. Надявам се учителят(учителката) да е печен и готин.
    Не съм за теб, не си за мен
    Айсберг на две разделен.
    Не е война, но любов ли е , питам,
    щом се ранихме така.
    Щом нежността като гълъб отлита,
    стреснат от твойта ръка.

Не...Интересно ми е какви ще са ми съучениците

Оф ми аз се запознах вече с нея ... 24 години блондинка

Колкото повече наближава началото на училище, толкова повече ми расте и любопитството за новия класен ръководител.. Иска ми се да е класен, защото никога не съм имала класен, който да е мъж. Иначе учителката ми от 1 до 4 клас беше много печена.. след това тази от 5 до 7 клас беше строга, но и много яка Сега не знам каква/какъв ще е по характер, но се надявам да не е някой злобен човек ..

Град
    around the world !
    Да, интересно ми е до известна степен кой/коя ще ми е класен/класна и дали ще се запази същата. Минах заешката година и се би трябвало да ми е друг/друга учителят/учителката, защото само на зайците са слагани тези очители. Не останах с особено очарование от миналата си, а кой знае дали не и настояща класна.. Добре преподаваше, но отношение никакво, ужас просто. Дано да ми е някой свястен учител,че пак същите истории не са приятни за търпене.

Град
    40 Miles from the Sun
    Мда, миналата година имахме супер як класен, ама ни каза, че не иска вече да ни е класен (хъх..), та дано не го замести някой идиот..

Надявам се да е забавна и добра. Да, иначе ми е интересно каква ще е, но тя не е най-важното. Важно е класът да е хубав и всички да сме единни, а не като стария ми

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    На мен всяка година ми я сменят и ако вземе все да ми пука...
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

..
    .. It's Real Love, That you Don't Know about .. <-- True!!

Female !!

Ами наща няма да я сменят тази година Аз много си я харесвам и като учител,и като класна

Фен Аватара на darin4ity
    Град
    In your Dreams
    Няма значение
    "I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor.
    If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that." <3333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си