- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1-во Лизане
Здр на всички... искам да ви питам нещо.Значи приятелката ми е дествена и я питах да я лижа ... тя обаче се притеснява да не и станело нещо... това немога да го разбераТова искам да ви попитам какво може да и стане ?!
![]()
![]()
Омг....значи бях виждала теми 'първият път',ама сигурно хиляди.Ама това ме хвърли в оркестъра....Очаваме тема 'Първата чикия'
А по темата:
Може да я е срам да я гледаш там...А дано не я страх,че ще забременее....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
нищо не може да и стане,тя се притеснява не е друго
Първоначално написано от Extremescream
![]()
![]()
Много смешно...хаха...Първоначално написано от 0nem0retIme
Нормално е да се притеснява,все пак ще и е за първи път,девствена е.Спокойно нищо не може да и стане,просто я предразположи,да не се стяга толкова.
![]()
Момичето се притеснява просто..неудобно и е явно. Защо не си поговорите първо на тема секс и да сте на ясно кой какви тревоги има... после да видиш колко по-лесно ще ви е.![]()
и аз имах този проблем не за друго ама ме беше срам ...ноо вече бифшия ми ме хвана така че да не мърдам ....
иии започна ,, леле умрех от кеф
така че нацелуваи я нагушкаи я и и кажи са ше пробваме нещо ново хващаш и почваш 1 мин ше се дърпа после сама ще иска
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
По-вероятно е да я е страх да не стане нещо повече от лизане, ако на теб ти стане хубаво и я насилиш да го правите..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
може да хване бебе...
хххх ... Освен да и стане хубаво , да се овлажни и да те заприиска друго не може да стане![]()
Станислава
Оф ми предразположи я бе.. както по-горе са казали целувки, прегръдки..
Толкова ли е трудно да се сетиш...![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Така етрябва малко да я подгрееш със целувчици, прегръдки, масажи, докосвания, ако щеш и със "ръчно стимулиране"
въпроса е да я предразположиш и да се отпусне .. другото само ше си дойде
![]()
ми.. друго освен кеф не знам какво може да и стане..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Казаха ти хората вече какво да правиш.Предразполагаш я,после действаш![]()
![]()
Може да и стане само хубаво,а ти отказва само защото я е срам и се притеснява![]()
Абе, какво може да стане. Например можеш да се отровиш от нейното овлажняване или пък да ти изгори езика, или пък, ако вагината и има зъби да ти отхапне езика![]()
Ей такива работи може да станат.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Естествено, че от притеснение ще си измисли милион и една причини да откаже. Една от тях е "страх ме е да не ми стане нещо".. само дето тя пишок няма (надявам се) и няма просто какво да и "стане".. Най-голям успех ще имаш, ако започнеш първо с пръсти (само клитора
). След доста време игра с пръсти когато се е възбудила адски много, започваш да я целуваш, след това по вратлето и бавно (БАВНО!!
) се спускаш по коремчето (ако до коремчето не те е спряла, значи явно се е дала
) и после смъкваш гащетата на бързо и започваш. Срам я е от това, че ще я видиш, затова през цялото време точно до преди мига в който ще докоснеш най-интимното и място с език, я гледай В ОЧИТЕ! Кажи и ,че е красива, че я обичаш адски много и ПРОСТО НЯМА от какво да се притеснява. Кажи и "имай ми доверие!" и бъди самоуверен като го казваш. Гарантирам успех!
![]()
Това се казва пълноценен отговор по темата Вони ти така ли се даде бе пиле шарено явно си попаднала на споцще го пробваме това :P
Т'ва за мен ли беше? Ами не, аз се дадох доста по-лесно, но не бях притеснена като първокласничкаПървоначално написано от tsoko
![]()
Да за теб беше нали знаеш разни хора разни идеали![]()
Може да и стане, ако преди това не си пил бензин или си хапвал сяра... BePoHuKa ти каза какво да правиш, не изтървай шанса. Но едно важно е забравила да спомене - прави това не за твой кеф, а за неин, както ти би искал да ти прави фелацио.
Според мен не пречи удоволствието да е взаимно, затова не съм го казала.Първоначално написано от Tokra
![]()
Ддз явно щом момчето иска да лиже трябва и на него да му е кеф![]()
Support your local club!!!
Предните две мнения също са верни, като допълвам, че трябва да се наблегне на нейното удоволствие.![]()
Е понякога трябва да се правят жертви![]()
Support your local club!!!