.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ако е със слабо сърце може да получи сърдечен удър от много удоволствие

--------------------------------------------------------

Ами ако не си е мила шундата преди това ?
    Не че карам много бързо.. Просто летя много ниско

Град
    Planet Vegeta
    Внимавай,че ако си ял ябъка преди това може да попадне семка в нея...и да си имате малки ябълченца.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Учението е по-силно от всички!!!!

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Важното е да aсладишаш сливата

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Омг....значи бях виждала теми 'първият път',ама сигурно хиляди.Ама това ме хвърли в оркестъра....Очаваме тема 'Първата чикия'
    А по темата:
    Може да я е срам да я гледаш там...А дано не я страх,че ще забременее....
    Хихи Криси,това за забременяването за малко да ме свали от стола хихихи
    Паднах от коня
    Презерватив на езика!

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Град
    Varna

p0 temata

пр0ст0о я е срам
    ак0 Те разплАчЕ ЖенА знАчИ я ОбиЧаш !

Внимавай,че ако си ял ябъка преди това може да попадне семка в нея...и да си имате малки ябълченца.
    - Ми ако е ял грозде ? Ще им израсте цяла асма ? ОМГ ... представям си пък кестен

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Не виждам какво може да й стане
    може да умре от кеф
    Станислава

Град
    Planet Vegeta
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Не виждам какво може да й стане
    може да умре от кеф
    ...или от смърт.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Мега фен Аватара на t0d1t0
    леле т'ва е ужасно бе да умреш от смърт ... Бахти кофтито , на никой не го пожелавам
    Станислава

Град
    Planet Vegeta
    Един приятел така умря от смърт...много гадно му беше.
    Кф'о викаш?!?!?!1?!1

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Естествено, че от притеснение ще си измисли милион и една причини да откаже. Една от тях е "страх ме е да не ми стане нещо".. само дето тя пишок няма (надявам се ) и няма просто какво да и "стане".. Най-голям успех ще имаш, ако започнеш първо с пръсти (само клитора ). След доста време игра с пръсти когато се е възбудила адски много, започваш да я целуваш, след това по вратлето и бавно (БАВНО!! ) се спускаш по коремчето (ако до коремчето не те е спряла, значи явно се е дала ) и после смъкваш гащетата на бързо и започваш. Срам я е от това, че ще я видиш, затова през цялото време точно до преди мига в който ще докоснеш най-интимното и място с език, я гледай В ОЧИТЕ! Кажи и ,че е красива, че я обичаш адски много и ПРОСТО НЯМА от какво да се притеснява. Кажи и "имай ми доверие!" и бъди самоуверен като го казваш. Гарантирам успех!
    Просто ще е перфектно, ако го направиш така аиди успех..

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    По-вероятно е да я е страх да не стане нещо повече от лизане, ако на теб ти стане хубаво и я насилиш да го правите..
    +1
    DeVilAnGeL

Град
    Страната на чудесата
    Мда... всъщност могат да станат много неща докато я лижеш:
    1. Може да и падне чиния на главата
    2. Може да и умре кучето/котката/рибката или коня едва ли не...
    3. Може след като е забравила пусната мивката в банята, тя да прелее и да наводни апартамента
    4. Също така може да я хване ток, ако докато се мята на ляво на дясно, бръкне в контакта
    5. Най-добре ше е, ако докато я лижеш излезем от световната финансова криза или намалее престъпността в България...

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от under_black_sky
    сетих се по-груб начин като почне да се дърпа, фащаш я ,с белезниците за леглото,държиш така краката ,че да не те измлати с някой иии да видишшш Спри по някое време и и кажи ааа още ли не искаш ?? ии пак продължавашш

...голяма съм фантазьорка
    това не е ли за напреднали

Абе какви напреднали .... фащаш и правиш тамм кво ти пука.. както стане така ,ама то важното е да стане някак

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от heats
    Естествено, че от притеснение ще си измисли милион и една причини да откаже. Една от тях е "страх ме е да не ми стане нещо".. само дето тя пишок няма (надявам се ) и няма просто какво да и "стане".. Най-голям успех ще имаш, ако започнеш първо с пръсти (само клитора ). След доста време игра с пръсти когато се е възбудила адски много, започваш да я целуваш, след това по вратлето и бавно (БАВНО!! ) се спускаш по коремчето (ако до коремчето не те е спряла, значи явно се е дала ) и после смъкваш гащетата на бързо и започваш. Срам я е от това, че ще я видиш, затова през цялото време точно до преди мига в който ще докоснеш най-интимното и място с език, я гледай В ОЧИТЕ! Кажи и ,че е красива, че я обичаш адски много и ПРОСТО НЯМА от какво да се притеснява. Кажи и "имай ми доверие!" и бъди самоуверен като го казваш. Гарантирам успех!
    Седя и се чудя: Ти що не напишеш книга бе? Само като се чете звучи мнооого добре!
    Не съм обмисляла все още въпроса, но е добра идея. Дали ще е вървежна?

Цитирай Първоначално написано от tsoko
    Това се казва пълноценен отговор по темата Вони ти така ли се даде бе пиле шарено явно си попаднала на споц ще го пробваме това :P
    Т'ва за мен ли беше? Ами не, аз се дадох доста по-лесно, но не бях притеснена като първокласничка
    Може ли да опишеш точно по какъв начин се даде?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от heats
    Седя и се чудя: Ти що не напишеш книга бе? Само като се чете звучи мнооого добре!
    Не съм обмисляла все още въпроса, но е добра идея. Дали ще е вървежна?
    Зависи от автора. Ако съдим по теб, ще е най-продаваната книга в България. А, ако се комбинирате с Алекс93, напрао ще задминете по продажби 7-те книги Хари Потър взети заедно.

Цитирай Първоначално написано от kantona
    Това се казва пълноценен отговор по темата Вони ти така ли се даде бе пиле шарено явно си попаднала на споц ще го пробваме това :P
    Т'ва за мен ли беше? Ами не, аз се дадох доста по-лесно, но не бях притеснена като първокласничка
    може ли? :P

олижи я докато спи.

Град
    ВаРнАаАа
    може ли? :P
    Ами вече съм предупредена няколко пъти за спам и не е добра идея.. но, доста лесно, защото адски много обичах човека на който се "дадох"

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Мале,малее не може да и стане нищо,освен да й е върховно хубавоо :P Накарай я да се отпусне.
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Цитирай Първоначално написано от wildman
    Мда... всъщност могат да станат много неща докато я лижеш:
    1. Може да и падне чиния на главата
    2. Може да и умре кучето/котката/рибката или коня едва ли не...
    3. Може след като е забравила пусната мивката в банята, тя да прелее и да наводни апартамента
    4. Също така може да я хване ток, ако докато се мята на ляво на дясно, бръкне в контакта
    5. Най-добре ше е, ако докато я лижеш излезем от световната финансова криза или намалее престъпността в България...
    Маняк тренирай си езика щото ако успееш да я лижеш докато излезем от световната финансова криза ше си герой! ... Просто си го представи: вече сички ще имаме достатъчно пари, ти ще си записал световен рекорд "най-дългото лизане" и ще си мн богат , ше те има във всяка статия и книга, дори тази на ВеРоНиКа... , статуята на свободата ще е вече фигура с твоето лице, лижейки ще е върховно!

Град
    София
    Ами освен хубаво друго не се сещам какво може да и стане!
    Много хубаво. :P

Ами освен хубаво друго не се сещам какво може да и стане!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си