- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Заключете темата,че ми писна !!!! :@
КЛюч
Русалчица
давам му амаа по едно време почвам да трепера и му махам ракататой много ми се смеееше и ме молеше да не му я махам ама уви
![]()
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Абе ти май гаджето ти иска да те пипа там ... и за това пускаш тази тема и др теми за бръсненето на п*****а![]()
Да, защо
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
че какво лощо има?![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
wtf![]()
![]()
![]()
ъм...и какво му е ненормалното на тфа,че чак и тема?
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
а де?!?!Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Естесвено,че да....Че какво му е лошото???!!!![]()
Ако си на под 14-15 не трябва да му даваш...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Че защо да не му даваш?!Какво по-хубаво от товаНе стига ,че на теб ти се доставя удоволствие ами и ще бягаш
)
Защото?Първоначално написано от MakeMeLaugh
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Защото не схвана иронията, мойто дИте..Първоначално написано от rozovsluncho
Е, ако сам/а не можеш да отговориш на тоя въпрос, направо не знам...
П.П. Жокер: Ирония е, да![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
A ти как мислиш![]()
за тебе не са самняаме ве ти си гордостта на форумаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
да бе и аз съм го забелязал тфа нещоПървоначално написано от zobdog
Естествено,че му давам!!!
Все едно да питаш някой от съфорумниците ни дали ако има сериозна връзка би пуснал на половината си ...![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
пък ако питате мене е един долен мазен геи пише работ дето ги е гледал по телевизията и си бие чикии след твапък както съм казвал преди има вероятност да е рускиня
![]()
Давам му![]()
![]()
що да не си я ибал и ти![]()
Защото ти май не схвана идеята, че е малкаПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!