- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Заключете темата,че ми писна !!!! :@
Аха аха... даваш му да ти пуска ръка и да те лиже, а свирки не му правишПървоначално написано от 3oPuTy
Що за гадже си ти..
По темата: ами естествено, че му давамВсъщност му давам да прави с мен каквото си поиска
стига да е щастлив
(е, и на мен да ми харесва..)
Да![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Верчее,за тебе гадже значи да оставиш да си правят с тебе каквото си поискат ли?Я,чакай малко..ти на колко си години,че така лесно се съгласяваш на всичко.Аз си имам гадже,но нито съм му правила свирки,нито ме е лизал,дори секс не сме правили,но за нас има неща мн по-важни от секса,макар че в една връзка няма как без интимност.Само ,че прекали с това,че щом не правила свирки що за гадже е ?аз пък никога не бих направила свирка,намирам го за гнусно и неморално,но това си е личното ми мнение ,защото имам коренно различни разбирание за разлика от твоите.Все пак всеки мисли по различен начинПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
E mn qsno 4e mu davam kakvo losho i ma v tva tinemu lidavash
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Да, има много неща, които са много по-важни от секса. Тогава какво търсиш в този разделПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
По темата: Давам му. При положение, че давам на него, на друг не съм давала, и скоро няма да дам, не го намирам за неморално.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ебати темата...Естествено,че да...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Много повече му давам... еб*си![]()
Драга, това са две съвсем различни ситуации.Първоначално написано от ThisIsMe
Ти не си правила с гаджето си секс, не сте правили орална и т.н. Ок. Аз не съм казала, че е лошо ако ще и 5 години да сте заедно и да не правите нищо... Въпроса е, че ЗоРиТу дава на своя приятел да я лиже и да я "праща в рая", а от друга страна тя го лишава от това удоволствие. Адски несправедливо е това... може и на него да не му харесва, н ода го прави заради нея и нейното удоволствие, в което няма нищо лошо и ненормално. За да е успешна една връзка трябва да се правят КОМПРОМИСИ и ЖЕРТВИ!
п.с. Сексуалната ми култура е достатъчно богата, така че не си мисли, че съветите ми в този форум са вятър работа.Ако не знам, няма да пиша.
Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
![]()
![]()
и кво лошо има само не ми е ясно? хубаво си е момичето, харесвано е, кво вас да не ви е яд нещо ?? комплексаркиПървоначално написано от 7upaLka
![]()
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
малчи е мършоалександра няма как да не я харесват като и викат
"свирката"![]()
emi da i vikat tva ne e moi problem az izkazvam mnenie i s izkazvaneto si otnovo dokazvash che si kompleksiran/aПървоначално написано от zobdog
![]()
![]()
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
уффф кфо се заяждаде сека тема само за александра говорите ебаси голяма завист![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
Абе... Как може да имаш ДОБРА сексуална култура, когато даже не си правила секс... М/у другото това шегичка ли бешеПървоначално написано от ThisIsMe
П.П.:Като те отворят, ще си промениш мнението за свирката, още от сега ти го казвам![]()
1-во -няма да почна да правя свирки,защото така искам и това няма да се промениПървоначално написано от theoneudontknow
2-ро имам сексуална култура по-добра и от твоята,тъй като аз първо се образовам преди да правя каквото и да е било.
Човек трябва да е запознат преди да предприема някакво действие и ти не си ми никой,че да ми казваш какво да правя и да определяш каква е сексуалната ми култура.Айде не се занимавай повече с мен ,ако обичаш!![]()
Да кажеш, че имаш по-добра сексуална култура от ВеРоНиКа или Alexandra93 си е доста пресилено изказване.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
Нема 2 мнения![]()
![]()
П.П.: Повярвай ми доста съм "навътре" в нещата ThisIsMe...
Ето разбрахме се \/