.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Град
    Sofia - Johanesburg
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Естествено,че му давам!!!
    Все едно да питаш някой от съфорумниците ни дали ако има сериозна връзка би пуснал на половината си ...
    Аха аха... даваш му да ти пуска ръка и да те лиже, а свирки не му правиш Що за гадже си ти..

По темата: ами естествено, че му давам Всъщност му давам да прави с мен каквото си поиска стига да е щастлив (е, и на мен да ми харесва..)
    Верчее,за тебе гадже значи да оставиш да си правят с тебе каквото си поискат ли?Я,чакай малко..ти на колко си години,че така лесно се съгласяваш на всичко.Аз си имам гадже,но нито съм му правила свирки,нито ме е лизал,дори секс не сме правили,но за нас има неща мн по-важни от секса,макар че в една връзка няма как без интимност.Само ,че прекали с това,че щом не правила свирки що за гадже е ?аз пък никога не бих направила свирка,намирам го за гнусно и неморално,но това си е личното ми мнение ,защото имам коренно различни разбирание за разлика от твоите.Все пак всеки мисли по различен начин
    BLA-BLA-BLA, ne te haresvam da znaesh, a tova e losho zashtoto sam svqta i pravedna i pochtenna - a, onzi "prostak" deto sled vreme shte hodi pri prostitutki i shte se prazni kato go pipnat ne mie maj

Opitai se da izlezesh ot ramkite na tesnogradieto i da badesh lichnost i jena, a ne uplashena moralistka
    ako po nikakav nachin ne Ti e vazmojno, pone se opitai da ne zamarsqvash okolnata sreda s prisastvieto si

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    ^Ще правя каквото си искам и ще бъда каквато си искам.ДА аз съм свята ,праведна и почтена,такава каквото ти никога няма да бъдеш.
    Няма да споря с теб,понеже си ми под нивото,айде скрий се ако обичаш,че идват да събират боклука!

^ тва беше яко...ама стига толкова оспамихте ми темата,айде моля за ключ на темата,че ми писна!
    Русалчица

Супер фен

Re: Заключете темата,че ми писна !!!! :@

Цитирай Първоначално написано от stefito93
    КЛюч

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си