Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Естествено,че му давам!!!
Все едно да питаш някой от съфорумниците ни дали ако има сериозна връзка би пуснал на половината си ...
Аха аха... даваш му да ти пуска ръка и да те лиже, а свирки не му правиш Що за гадже си ти..

По темата: ами естествено, че му давам Всъщност му давам да прави с мен каквото си поиска стига да е щастлив (е, и на мен да ми харесва..)
Верчее,за тебе гадже значи да оставиш да си правят с тебе каквото си поискат ли?Я,чакай малко..ти на колко си години,че така лесно се съгласяваш на всичко.Аз си имам гадже,но нито съм му правила свирки,нито ме е лизал,дори секс не сме правили,но за нас има неща мн по-важни от секса,макар че в една връзка няма как без интимност.Само ,че прекали с това,че щом не правила свирки що за гадже е ?аз пък никога не бих направила свирка,намирам го за гнусно и неморално,но това си е личното ми мнение ,защото имам коренно различни разбирание за разлика от твоите.Все пак всеки мисли по различен начин
Драга, това са две съвсем различни ситуации. Ти не си правила с гаджето си секс, не сте правили орална и т.н. Ок. Аз не съм казала, че е лошо ако ще и 5 години да сте заедно и да не правите нищо... Въпроса е, че ЗоРиТу дава на своя приятел да я лиже и да я "праща в рая", а от друга страна тя го лишава от това удоволствие. Адски несправедливо е това... може и на него да не му харесва, н ода го прави заради нея и нейното удоволствие, в което няма нищо лошо и ненормално. За да е успешна една връзка трябва да се правят КОМПРОМИСИ и ЖЕРТВИ!

п.с. Сексуалната ми култура е достатъчно богата, така че не си мисли, че съветите ми в този форум са вятър работа. Ако не знам, няма да пиша.