Цитирай Първоначално написано от theoneudontknow
Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Естествено,че му давам!!!
Все едно да питаш някой от съфорумниците ни дали ако има сериозна връзка би пуснал на половината си ...
Аха аха... даваш му да ти пуска ръка и да те лиже, а свирки не му правиш Що за гадже си ти..

По темата: ами естествено, че му давам Всъщност му давам да прави с мен каквото си поиска стига да е щастлив (е, и на мен да ми харесва..)
Верчее,за тебе гадже значи да оставиш да си правят с тебе каквото си поискат ли?Я,чакай малко..ти на колко си години,че така лесно се съгласяваш на всичко.Аз си имам гадже,но нито съм му правила свирки,нито ме е лизал,дори секс не сме правили,но за нас има неща мн по-важни от секса,макар че в една връзка няма как без интимност.Само ,че прекали с това,че щом не правила свирки що за гадже е ?аз пък никога не бих направила свирка,намирам го за гнусно и неморално,но това си е личното ми мнение ,защото имам коренно различни разбирание за разлика от твоите.Все пак всеки мисли по различен начин
Да, има много неща, които са много по-важни от секса. Тогава какво търсиш в този раздел
По темата: Давам му. При положение, че давам на него, на друг не съм давала, и скоро няма да дам, не го намирам за неморално.
Какво търся ли?
ЗА разлика от някои хора тук,имам добра сексуална култура и се опитвам да помогна по някакъв начин,като повечето тинейджъри
а ти гониш ли ме
Абе... Как може да имаш ДОБРА сексуална култура, когато даже не си правила секс... М/у другото това шегичка ли беше
П.П.:Като те отворят, ще си промениш мнението за свирката, още от сега ти го казвам
1-во -няма да почна да правя свирки,защото така искам и това няма да се промени
2-ро имам сексуална култура по-добра и от твоята,тъй като аз първо се образовам преди да правя каквото и да е било.
Човек трябва да е запознат преди да предприема някакво действие и ти не си ми никой,че да ми казваш какво да правя и да определяш каква е сексуалната ми култура.Айде не се занимавай повече с мен ,ако обичаш!