.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

КАЛАНЕТИКА

Здравейте. Търсих такава тема, но не намерих.. то с тая търсачкааа..

Много често започнах да попадам на много положителни мнения и отзиви за Каланетиката и специално за програмата " 10 в 10 ". Вие какво мислите? Някой свалял ли я е от нета и пробвал ли я е? Аз си я свалих снощи и мисля днес да я започна. Просто да се разведрявам, иначе мацки от друг форум пишат, че са отслабнали с 12-13кг за 2 месеца, е ограничават се и в храната, разбира се. Ето малко повече информация за тези, които изобщо не са запознати (:

На каланетиката ползите са много- поне според мен.
    1. Няма пренатоварване и изхабяване на ставите с упражнения с голяма амплитуда
    2. Не се натоварва сърцето, а и целия организъм с интензивни движения
    3. Действа релаксиращо поради спокойния ритъм
    4. Доказано е благотворно и щадящо въздействие в/у гръбнака
    5. Стяга и оформя тялото

Чувала съм, че е хубаво и да се комбинира - каланетика + тае бо ( което също може да се прави вкъщи )
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Аз ходих на каланетика 2 или 3 месеца някъде.
    Честно да ти кажа ефект нямаше, или беше минимален.Ограничавах храненето, лишавах се от доста неща и пак не бях доволна.
    Може би, защото тренировката беше само 45мин. , от които 10 загряване, накрая 10 правиш едно като йога и същинската част е малка.

От фитнеса съм по-доволна.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Интензивнотп тае бо е прекрасен начин да остлабнеш.Тва каланетика и пилатес ужас,толкова флегматично...

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Интензивнотп тае бо е прекрасен начин да остлабнеш.Тва каланетика и пилатес ужас,толкова флегматично...
    Съгласна съм.Пилатес,йога,каланетик и т.п. те са за оформяне на тялото и поддържане.С тях доста по-късно ще видиш резултат.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си