- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- възможно ли е от един домашен сок..
от село донесохме сливи и майка ми направи сок
вчера изпих една чаша и след няколко часа страшно ми призля
сега ме е хванало 'рядкото щастие',повръщам на всеки 15 минути и общо взето едвам гледам..
само при някаква лека миризма на храна ми става три пъти по-лошо и отивам да драйфам
та възможно ли е да е от сока или някакъв грип.. ?![]()
кажете кво да правя не мога така ужасно е![]()
а лошото е че и до личната не мога да отида в отпуск е![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
сливите попринцип разхлабват![]()
![]()
сега има грип...
ако беше от сока щеше само "рядко щастие"да те хване...и примерно да повърнеш...и после е трябвало да ти мине,но ся има грип и щом ти е мн зле ..съмнявам се да е от сока![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
сливите може да са били развалени
някой друг пил ли е от сока?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Офф и ако са били развалени, мисля че майка й нямаше да направи сок от тях..Първоначално написано от ameli
![]()
Според мен е някакъв грип. Миналото лято точно през август не знам от какво, но два дни само повръщане.. Никаква храна не можех да ям, защото ми ставаше лошо и въобще не исках да я гледам (храната ;D). И хапчета пих, не помогнаха. Защото и тях ги повръщах... На всичкото отгоре не можех да спя, защото постоянно през 15 минути, през 30 минути на различен интервал от време, но пак повръщах. Минаха някъде два дни и се оправих от само себе си.И така не разбрах какво ми е било. Но доста изплаших нашите.
Или ще чакаш докато отмине (поне при мен само си отиде xDD. след 1-2 безсънни нощи), или отиваш при някой лекар (трябва да има все някой, който замества твоята лична лекарка). Успех и да се оправяш.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Грип е това [както казаха и всички останали] !
И мен ме беше хванало преди две седмици,само че без диарията [за щастие]
Не се притеснявай ще ти мине...специално тоя грип не държи много,но е супер гаден.
Не че има някакъв грип,който да не е неприятен,но този специално е мн кофти.
Оправяй се !![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
и аз го хванах това ама на морето.
много кофти.
So if you're pissed like me
Bitches, here's what you gotta do
Put your middle fingers up in the air
Go on and say "Fuck you!"
www.myspace.com/panda_massacre
Ауу да и аз на морето миналата година 2 дни не можах да стана от леглото.Ужасно беше.Първоначално написано от pandaMASSACRE
И според мен е грип : )
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ако имаш температура е грип,но иначе ако е само повръщане и рядкото щастие е от сливите...сто процента![]()
иди при доктора, т'ва е грип, патила съм много от това и всеки път като се разболея ми се иска Света да свърши или аз да свърша, небивали мъки, даже и като ми говорят ми призлява![]()
до оня ден бях така.. ужасПървоначално написано от smiLexaga1n
вчера проспах деня и така ..
![]()
мен ме хвана на морето и се оправих за два дни. дано се оправиш бързо, защото е много кофти
явно не е от сока и майка ми е пила и нищо и няма..
аз живея на морето така че грипове бол
попринцип не боледувам много ама..![]()
последните часове прекарах в банята над мивката![]()
ще си седя,ще драйфам и ще чакам![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Момиче, пази се, защото има ужасен грип, който се свързва със стомашни болки и чревно-стомашни разстройства, така че според мен отиди на лекар да те прегледаПървоначално написано от ElinoOor
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Грип е. А сока е бил предпоставка за да ти се дорабута стомаха,може нещо да ти са се ушашкали червата и с този сок да си ги раздразнила и грипа е причината за дразненето! Миналата година аз към Август месец бях ей така..беше ми малко тежко маика ми ми направи - вода със сода(домашна) и лимонтозо,уж обирало вътрешните газове а само докато го изпия отидох да повръщам.Оказа се вирус една инжекция в дупето и до няколко дни бях добре![]()
Мда ама тоя грип минава бързо.Аз съм с температура и втрисане ама ще мине.![]()