.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Може ли ...

Повече от фен Аватара на YourPoison
    дайте ми пистолет ...

някъде бях чела че ако не си възбудена не можеш да забременееш и за това попитах а не заради някакви други причини

Ne ne tva ve4e e prekalenooooo
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Забременява се, когато попадне семенна течност във вагината на жената. В дупето, устата, ушите, корема, челото, очите, носа, пръстите и т.н. не се забременява.

Град
    Sofia
    Тези които казват, че авторката на поста е тъпа, не са на много по-високо ниво от нея, дори и темата да е тъпа или бъзик - да плюеш не е най-умното.
    Ако това е сериозен въпрос /а според мен не е/ тъпото в него е, че го задава тук, а не си е направила труда да прочете малко из интернет ако не и се намират книжки.
    Знам, че е старомодно, но четенето ни прави по-малко глупави в очите на другите. Понеже ако беше прочела как става това със забременяването, нямаше да я обиждат из форумите, отнася се за всички.
    А и човек няма да ослепее ако си прочете поста преди да го пусне, за да види аджеба разбира ли се за какво става дума от написаното, пък и някоя грешчица може да се види... тс тс тс.

Ex,zzztop много остроумничиш,но за едно си прав/а не си е направила труда до попита някого ( като например майка си или лекарката си) или дори да прочете... затова хората я нападат,защото задава много глупави въпроси,а това да попиташ дали може да се забременее дори когато не си възбуден,съжалявам,но на мен лично ми звучи изключително глупаво!

Град
    Чаfдар Етрополе
    ;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    OЛИ МАЛИ!Божееееее............
    Според теб има ли значение дали си възбудена или не?Абе дете тъпо!Научи ги тия неща и тогава прави секс.Или потърси в гугъл поне.Да,там не пише,че ако не си или си била възбудена ще забременееш.ЗАЩОТО ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!
    Искам да се гръмна от всички идиоти като авторката,честно!
    недей бе, то ако трябваше да се гърмиш заради всички идиоти...до ся да си умряла 1000 пъти..

Град
    Wonderland
    we're flying high,we're flying right up to the sky

в никав случай немоа си бременна . Мама каза ,че бебетата ги намират у градината споко

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от thespark
    в никав случай немоа си бременна . Мама каза ,че бебетата ги намират у градината споко
    Ех много я слушаш таз твойта майка значи

Цитирай Първоначално написано от Di
    толкова си тъпа..
    отивам да се помоля за теб
    И аз идвам... Чакай ме

ооо времена ... о нрави
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Мега фен Аватара на Rofl4e
    aма разбира се ,че може..

п.с. ако ти е първата или последната седмица в която цикъла ти е свършил шанса е по малък ;]]

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от thespark
    Ех много я слушаш таз твойта майка значи
    ми да ти не слушаш ли твойта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си