- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли ...
някъде бях чела че ако не си възбудена не можеш да забременееш и за това попитаха не заради някакви други причини
Ne ne tva ve4e e prekalenooooo
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Забременява се, когато попадне семенна течност във вагината на жената. В дупето, устата, ушите, корема, челото, очите, носа, пръстите и т.н. не се забременява.
Тези които казват, че авторката на поста е тъпа, не са на много по-високо ниво от нея, дори и темата да е тъпа или бъзик - да плюеш не е най-умното.
Ако това е сериозен въпрос /а според мен не е/ тъпото в него е, че го задава тук, а не си е направила труда да прочете малко из интернет ако не и се намират книжки.
Знам, че е старомодно, но четенето ни прави по-малко глупави в очите на другите. Понеже ако беше прочела как става това със забременяването, нямаше да я обиждат из форумите, отнася се за всички.
А и човек няма да ослепее ако си прочете поста преди да го пусне, за да види аджеба разбира ли се за какво става дума от написаното, пък и някоя грешчица може да се види... тс тс тс.
Ex,zzztop много остроумничиш,но за едно си прав/а не си е направила труда до попита някого ( като например майка си или лекарката си) или дори да прочете... затова хората я нападат,защото задава много глупави въпроси,а това да попиташ дали може да се забременее дори когато не си възбуден,съжалявам,но на мен лично ми звучи изключително глупаво!![]()
;(;(;(;(;(;(;(;(;(
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
в никав случай немоа си бременна . Мама каза ,че бебетата ги намират у градината споко
Ех много я слушаш таз твойта майка значиПървоначално написано от thespark
![]()
И аз идвам... Чакай меПървоначално написано от Di
![]()
![]()
![]()
![]()
ооо времена ... о нрави![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
aма разбира се ,че може..![]()
п.с. ако ти е първата или последната седмица в която цикъла ти е свършил шанса е по малък ;]]
ми да ти не слушаш ли твойтаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()