- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли ...
Здравейте сигурно има много такива теми но все пак ще питам.Чудя се дали може ако правиш секс без презерватив и попадне сперма в теб и не си вузбудена дали може да се забременее?Сигурно темата е тъпа но предварително благодаря.
Ще те попитам теб...какво е значението дали си възбудена или не, а попадне в теб сперма? Отговори си сама на моя въпрос, а така ще си отговориш и на твоя.
няма значение дали си възбуден или не... попадне ли и една капчица сперма има вероятност да се забременее ,но да не те плаша понякога вероятността е малка![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Значи девствена ли си? Ако си то знай , че имаш тапа на оная си работа и не можеш да забременееш. А ако не си девствена и си била суха те няма да се пързулнат надолу и няма да забременееш. Предполагам , че го правите с главата надолу и затоваПравете го прави , че да изтече надолу. Аз така правя и има ефект
![]()
![]()
Станислава
Даите ми един нож да се гръмна![]()
![]()
![]()
![]()
Е МОЖЕ РАЗБИРАСЕПървоначално написано от kotenceto121
![]()
![]()
ае сумати теми и то еднакви ...
![]()
да се гръмнеш с нож ??Първоначално написано от ludiq0maks
![]()
1-ТЕМАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГЛУПАВА!
2-Няма значение дали си възбуден или не и самият факт,че е без презерватив би трябвало да ти говори,че шанса го има и е ДОСТА голям.
3-Защо преди да пуснеш тази тъпа (както ти се изрази) тема не се порови из форума да видиш колко такива теми има илки защо просто не посети Чичко Гугъл...
и ти си тъпа ...... иди си разбии главата у циментаПървоначално написано от kotenceto121
![]()
Да ,тъпа е![]()
Естествено ,че може.Няма значение в каква ситуация си![]()
Абе вие биология не учите ли бе да му се невиди.Първоначално написано от kotenceto121
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Възбудатата не играя роля в това дали ще забременееш или пак не
![]()
Всъщност ВСИЧКИ, които казаха, че момичето е тъпо е ВИЕ СТЕ ТЪПИТЕ. Момичето не знае, дошла е да пита, а не да я причислявате към психично болните в Карлуково. По-добре да пита и да знае от колкото да стане майка на детски години.
Относо въпроса ти - да можеш да забременееш независимо дали някой от двама ви е възбуден или не.
Искам да се самоубия след този въпрос![]()
![]()
Аз същи имам въпрос. Ако не пъшкам по време на секс мога ли да свърша
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Хей, VICTIM искам само да ти кажа,че ако беше малко по наблюдателен щеше да забележиш,че в една от другите теми във форума точно тази потребителка споменава цитирам: 'аз лично до сега не съм пробвала с презерватив''
така,че си направи извода сам/а...
Абе недей, че ще вземе да ти повярваааПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата:
!!!
![]()
![]()
![]()
Не може да забременееш, разбира се. Зарежи ги тези агреивни типове! Възбудена, невъзбудена няма как да забременееш. Действай смело с междукраката напред. Това е пътят към успеха, моето момиче. Не се бой да го използваш.![]()
![]()
тцтцтц ..............................
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Колко мъка има по тоя свят, Боже, колко!?Първоначално написано от summerlove66
![]()
![]()
[size=1]ВеРоНиКа, предложението ми от една от предишните теми да си режем вените заедно все още е в сила...
ЙеЗззПървоначално написано от amk933
към авторката -![]()
Станислава
OЛИ МАЛИ!Божееееее............
Според теб има ли значение дали си възбудена или не?Абе дете тъпо!Научи ги тия неща и тогава прави секс.Или потърси в гугъл поне.Да,там не пише,че ако не си или си била възбудена ще забременееш.ЗАЩОТО ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!
Искам да се гръмна от всички идиоти като авторката,честно!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire