- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често?
Колко често се виждате с вашите гаджета?Мислите ли ,че ще си омръзнете ако се виждате всеки ден?
Всеки ден. Но обикновено за по 3-4 часа (ест не винаги)
Инече е имало и случай в които е нямало време и няма как да се видим.
А до омръзването...зависи.
На мен не ми е омръзнало да го виждам всеки ден за година и малко. Оо И той не се оплаква.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Амии различно...
Все пак той ходи на работа,а и аз като ходя на даскало,иначе сега през ваканцията малко по-често,ама зависи..различно е..
ами всеки ден за по 3-4 часа понякога повече.. но като се сетя първият месец живяхме заедно.. и не сме си омръзнали ...
Ммм ако в всеки ден двама човека наистина си омръзват рано или късно ...![]()
Може би на седмица по 2-3 пъти е добре ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз пък не мога да си представя да си виждам момчето 2-3 пъти в седмицата.. ами останалите дни. . няма да знам как му е минал деня.. ала бала по тела не е съшото .. поне тва е моето мнение![]()
Всеки ден се виждаме.Понякога целия ден сме заедно.Друг път само за няколко часа.Рядко се случва да пропуснем да се видим.В месеца може би 3 - 4 дена да се събират да не сме се виждали.
А що се отнася до омръзването.Нито на мен ми е омръзвало,нито на него.Дори винаги ни е малко и ни се е искало още и още да сме заедно .. без да се разделяме![]()
Останалите дни си имаш личен живот евентуално ???Първоначално написано от anonimchetou
![]()
Пък и под виждане имам на предвид поне 5-6 часа .. но когато е нужно може дори и за два часа да се виждате в някои от останалите дни...За мен всеки ден е прекалено пресилено ...
![]()
П.С. Не се заяждам .. да не си помислиш нещо ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз не бих била щастлива, ако го виждам само 2 или 3 пъти.
Не само, защото съм свикнала да го виждам всеки ден, но и изпитвам нужда от това.
Мисля, че няма да го чувствам толкова близък, колкото сега, ако се виждаме толкова рядко.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от Bebeto666
Ми не се виждаме много често,особено сега през ваканцията.Градчетата ни са малко далече,но това не е проблем да продължаваме връзката си.И не мисля,че ще си омръзнем,ако се виждаме всеки ден,знам го,защото в предишната връзка ми се случи.Дали защото много време бяхме заедно или защото се виждахме често,абе и двете,квото е ... едно и също ли е,омръзва... освен ,ако не се разнообразява - с други хора,други места,други занимания и така![]()
По 24/7 Ние живеем заедно въпреки това че сме малки ... Не мисля че с гаджето бихте си омръзнали... Ако се обичат истински хората това никога няма да стане ... (:
ами виждаме се винаги,когато можем,което се стараем да е по-често иии не мисля,че скоро ще си омръзнем![]()
Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg
Със сегашния ми приятел се виждаме на седмица-две по два дена,като тия два дена ги прекарваме нон-стоп заедноЕ к'во да се прави
Сладура бачка във Варна,а аз съм си в Силистра и няма как да се виждаме по-често,но и така ми е добре
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Понякога два пъти в месеца...Друг път ако имам късмет по 1 път в седмица... имало е и щастливи,но кратки периоди,в които се виждахме всеки ден,но...
Дали ще ми омръзне ако се виждаме всеки ден?? ....та аз това да се сбъдне от както сме тръгнали
Не особено често ама все ми е тая вече.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Когато обичаш някой истински,времето когато не си с него ти е някак празно и скучно.Очакваш момента,в който ще се видите пак,ще се прегърнете,ще се погледнете в очите,имаш чувството че имаш да му разказваш толкова много,а времето все не стига.Аз немисля че честите срещи биха довели до отегчение в някой от партньорите,освен ако връзката им е задушаваща.Права си трябва да си имаш лично пространство,но не бива то да е за сметка за приятните мигове прекарани с гаджето :PПървоначално написано от Hilary_
![]()
Ивенце, личния ти живот е с гаджето. Освен ако нямаш любовник де
Свободно време винаги можеш да имаш. Това че виждаш гаджето ти всеки ден само по себе си не те задушава по никакъв начинДаже е страхотно. Ако имате наистина връзка - няма как да си омръзнете.
И аз не се заяждам.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да както вече съм казвал великите умове мислят еднакво.Подкрепи ме че после ще каже че съм и се заял с постаПървоначално написано от valdesbg
![]()
ПП.Оф още 40 поста до 1000...къде ще ги трупам сега![]()
А споко мой човек, Ивето ще схване за какво приказвам. Готино девойче е ама защо попада все на отрепки, да и развалят психиката не знам..![]()
Dr. Gregory House
И аз тва се чудя,и съм и го казвалПървоначално написано от valdesbg
Амаа какво да ти кажа тя си избира с какви да се събира,лошото е че тъкмо когато си мислиш че този път е различно точно тогава всичко се прецаква...Както и да е не е сега времето и мястото да обсъждаме това
Пък и ивето спинка и няма да е честно да говориме в нейно отсъствие
![]()
Ивееее обичаме те!![]()
![]()
![]()
Dr. Gregory House
точно това имах предвид ама някои хора не ме разбраха както и да е..Първоначално написано от LovelyGirl
Хората не могат да си омръзнат, ако се обичат истински, а аз си нямам гадже.. притрябвало ми е.![]()