.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

за гаджетата

хора на 16 години съм а още съм нямал нито едно гадже имате ли някаква идея как мога да си намеря приятелка защото всички ми се присмиват, а се опитвам да го прикрия до макс

----
    Грешен раздел
    Преместена от Punisherrr

Супер фен Аватара на l0lz
    Стой си у вас и цъкай WoW. \m/

Град
    Maina Town
    намери си самочувствието което си скрил някъде на дълбоко и го извади на показ. Направи някаква промяна в себе си която ще те накара да се харесаш, а щом ти се харесваш, ще намериш някоя която да също да те харесва
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    не играя компютърни игри..

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    И на теб ще ти дойде времето, споко ;Д

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    намери си самочувствието което си скрил някъде на дълбоко и го извади на показ. Направи някаква промяна в себе си която ще те накара да се харесаш, а щом ти се харесваш, ще намериш някоя която да също да те харесва
    Съгласна съм Пък и да се жалваш във форум ,няма да ти помогне.Излез и се огледай около теб

първо думата гадже стана страшно противна...
    второ, ти заради другите ли ще си търсиш приятелка? те имат и ти се присмиват, че нямаш, та за това дай и ти да си намериш.. хората, които ти се присмиват за такива глупости са пълни лигльовци и спокойно можеш да ги заебеш.

Цитирай Първоначално написано от Brutalniq
    еми пич кфо правиш само лъскаш ли

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    За всеки влак си има пътници,така че спокс!

Какво като другите имат?! Отвори се към момичетата. Търси нови такива. И един ден ще намериш момичеТО!

Е,к'во като си нямаш..
    Не си единичен случай..много момчета не могат да си намерят приятелки на твойта възраст и к'во от това ?!
    А тия,дето ти се подиграват,колко приятелки са си имали?! 1,2,3,4,10 ?!
    И колко от тях са успели да задържат за малко повече от една седмица,на колко от тях са завъртели наистина главата и колко от тях са направили щастливи ?!
    И,по дяволите,те знаят ли какво въобще е връзка,какво е да имаш приятелка,а не момиче на повикване ?!
    Не е важно колко приятелки ще имаш,а как ще постъпваш във връзките си !

Цитирай Първоначално написано от 7upaLka
    Цитирай Първоначално написано от Brutalniq
    еми пич кфо правиш само лъскаш ли
    Гаджето само за секс ли е
    Аз съм 0409

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Е,к'во като си нямаш..
    Не си единичен случай..много момчета не могат да си намерят приятелки на твойта възраст и к'во от това ?!
    А тия,дето ти се подиграват,колко приятелки са си имали?! 1,2,3,4,10 ?!
    И колко от тях са успели да задържат за малко повече от една седмица,на колко от тях са завъртели наистина главата и колко от тях са направили щастливи ?!
    И,по дяволите,те знаят ли какво въобще е връзка,какво е да имаш приятелка,а не момиче на повикване ?!
    Не е важно колко приятелки ще имаш,а как ще постъпваш във връзките си !
    Много точно е казано и аз съм на 16 и аз съм нямал гадже не се отчайвай ,някой ден ще бъдем щастливи
    Vin diesel RULZZZZ

хей живота е пред теб.. усмихни се на света .. отвори си очите.. тя ще дойде..

хей живота е пред теб.. усмихни се на света.. то момичето ще си дойде не се врягаи толкова

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ако всеки ти казва " Ще ти дойде времето,всеки влак си има пътници и други " ... ще си останеш в самозабрава.Действай на момента.Запознай се с нова компания.Излизай по-често.Ходи по барове,дискотеки,кафета.Вс ще стане нещо отколкото да се самосъжаляваш . Горе главата
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    И аз съм на 16,момиче съм и съм в твоето положение.Дай да се взимаме . Шегата на страна. Не се отчайвай,няма какво повече да ти кажа. И успех,дано скоро време намериш своята половинка.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен
    Град
    <3
    И аз до миналата година се бях отчаяла тотално и си мислех че никога няма да си намеря момче което да ме обича и да обичам...e.. не е така ^_^ <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Благодаря на всички за подкрепата. просто си мисля че всички на такава възраст имат някакъв опит в целувките и другите работи,който аз нямам...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Съгласна съм Пък и да се жалваш във форум ,няма да ти помогне.Излез и се огледай около теб
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    има време,спокойно не бери грижа за това,има хора по света имат далеч по-сериозни проблеми.Замисли се малко!
    Можеше да си глух,куц,сляп и какво ли още не ,a е малко смешно да се оплакваш само защото си нямаш гадже.Всичко с времето си!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    защо се вълнуваш от мнението на другите,такива простаци изобщо не ги слушай и не им обръщай внимание,когато намериш подходящото момиче тогава ще си с нея,няма да тръгваш с някоя само защото всички други имат гаджета и те се подиграват...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    защо се вълнуваш от мнението на другите,такива простаци изобщо не ги слушай и не им обръщай внимание,когато намериш подходящото момиче тогава ще си с нея,няма да тръгваш с някоя само защото всички други имат гаджета и те се подиграват...
    Точно така ,ако искаш брат да ти дам скайпа си ,смисъл да поговорим ,защото и аз съм в същото положение пиши ми ЛС
    Vin diesel RULZZZZ

НЯМА спасение за теб ! самоубий се , по-добре отколкото приятелите ти да разберат че нямаш приятелка !!!!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Глупако Ханс...По дяволите,какво ти пука за другите?Те също са нямали приятелки - поне половината лъжат,още повече че това тяхното не са приятелки а са просто момичета за фукня.Всеки с по-голямо портмоне ходещ по кафета и дискотеки може да се хване със някоя кифличка с която да стои една седмица.Истинската връзка е съвсем друго нещо.Още повече,къде бързаш?Живота е пред теб.И аз мислех така,но ето че и на мен ми се случи нещо та позитивно в този аспект,за съжаление кратко.Просто не се отчайвай,капиш?

Айде късмет от мен.Море голямо,риба много.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си